Rubinpool Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - acce

Sidor: [1] 2 ... 12
1
Markpooler. / SV: PP pool
« skrivet: juli 29, 2014, 23:23:02:02  »
Vi är inne på 3e säsongen med en pp-pool och har ingen blekning i vattenlinjen. Vi har dock ett pooltak som är uv-skyddat så kanske det finns ett samband med lite högt klor och solljus? Vi kör knappt en vecka på en klorpuck från ett känt märke och vattnet känns behagligt och frächt. Det ser lite trist ut med blekningen  :( Vart menar tillverkaren att gränsen går för för högt klorvärde så att detta fenomen skall uppstå??

2
Byggtrådar / SV: acke´s poolbygge 2011
« skrivet: juli 29, 2014, 02:24:52:52  »
Länge sedan man gjorde ett inlägg här nu.
Det känns fortfarande som en grymt bra investering med poolen. Har legat i snart tre veckor i sträck under semestern. toppnotering med 34 grader idag så det är nästan så det inte svalkar längre :)  allt har funkat bra förutom en liten spricka i sandfiltret som jag lagat hjälpligt men jag får nog byta ut det med tiden. Är det nån som har ett sandfilter över så kan ni ju hojta till. Ha det gott i sommarvärmen, för det har jag O0

3
Köpte octenol på ebay tidigare ett år och dom verkar blötare än de som jag köpt i sverige. Förvaring bör ske i lufttät påse då dessa stinker svamp enligt mitt tycke.

4
Vatten och kemi / SV: grönt vatten
« skrivet: maj 08, 2013, 19:00:20:20  »
Fyllde min pool med vatten från en bäck häromdagen och fick en smärre chock när jag tittade i poolen några timmar senare, vattnet var så grönt av humus så man inte såg botten(trots att jag körde vattnet genom ett kolfilter). Hävde i chock klor och flocknings kuddar (tror dom heter Sunflock) samt start av pooldammsugaren så var vattnet kristallklart dagen efter. Backspolade filtret efter det.  O0 Funderar på att starta VP´n snart för nu ser det inbjudande ut för ett dopp.

5
Övriga frågor! / SV: hjälp, sprucken pool!
« skrivet: maj 03, 2013, 20:45:42:42  »
Silikon fungerar nog bara som tillfällig lagning, tyvärr. Känner du någon mattläggare? dom har ju erfarenhet av plastsvetsning och bra varmluftspistoler med munstycken. Jag har själv provat att  svetsa lite plast i skolan för länge sedan. Det jag kommer ihåg var att blev det för mycket värme så plasten blev lite bränd så blev den väldigt spröd. Har du inget ställe på poolens utsida att provsvetsa på? Själv skulle jag nog testa att laga det själv och lägga mycket arbete på att trappan får ett stadigt underlag som inte rör sig, då skulle nog en svets av det sämre slaget hålla hyfsat skulle jag tro.

6
Övriga frågor! / Poolbilder
« skrivet: maj 03, 2013, 20:34:09:09  »
Det vore kul med en tråd med bilder på era färdiga pooler med poolområden som inspiration för oss alla. Markpool eller ovanmark eller spa spelar ingen roll, eller kanske du har en altan el. veranda som du gärna vill visa upp.
// acce

7
Övriga frågor! / SV: Poolfirmor som tappar intresset..
« skrivet: maj 03, 2013, 20:25:41:41  »
Undrar vad mr. Pooltaksspecialisten ville med sin uppmaning om tyckande och kritik när han inte bemöter den????????? <hmm>
och varför denna uppvigling? <hmm>
Det kan ju knappast vara i reklamsyfte!

8
Övriga frågor! / SV: Poolfirmor som tappar intresset..
« skrivet: april 27, 2013, 09:51:07:07  »
Lars, nu är det ju så att till dig som säljare vänder sig i regel okunnigt folk som inte har en aning om nått annat än att dom har fått för sig att dom vill skaffa en pool.Många gånger så kanske första kontakten med en pool säljare är just med dig. Att en del av dessa människor framför sitt önskemål klumpigt och okunnigt är i mina ögon förlåtligt, men att du som professionell i ämnet dissar dessa kunder skulle då få mig att inte välja dig som leverantör. Klart dom vill ha ett så bra pris som möjligt och få så mycket för pengarna. Ge dom ett enklare prisförslag på det dom efterfrågar och visar det sig att det fortfarande finns ett intresse så kan du engagera dig i att lämna en riktig offert. Dom som bara tittar på priset väljer nog redan efter prisförslaget att titta på dom enklare billigare alternativen.
Bara för att någon kommer in i en bilhall i slitna kläder betyder det inte att den inte har råd med en ny bil.
Nä, nonchalanta säljare toppar inte min lista bland bra människor.
// acce

9
Byggtrådar / SV: acke´s poolbygge 2011
« skrivet: april 09, 2013, 20:06:09:09  »
När alla fyra modulerna står ihopskjuten så ligger dom ju i stort sett ihop och då fördelas snölasten så dom hjälper varandra. Hur som helst så ser det ut att ha funkat. Står modulerna var för sig behöver det nog inte komma mycket snö innan dom säckar ihop. Nackdelen är att jag får i mycket skit i poolen på hösten när poolen står otäckt samt att det kommer ta tid innan jag kan skjuta ut taket så det hjälper solen att smälta isen i poolen.Som sagt så har inte allt tinat fram så det kan ju gömma sig någon otrevlig överraskning under snön som är kvar.

10
Byggtrådar / SV: acke´s poolbygge 2011
« skrivet: april 09, 2013, 15:46:31:31  »
Det ser ut att ta tid det här. Taket verkar ha klarat sig bra i vinter iallafall, det har legat styva metern med snö på det. Min teori om att det skulle klara det när det är ihopskjutet verkar hålla men allt har ju inte tinat ännu så det kan ju komma överaskningar.

Sidor: [1] 2 ... 12
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd