VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - ZigZak

Sidor: [1]
1
Köpes / Klämmring
« skrivet: juni 06, 2017, 17:27:20:20  »
Hjälp! Letar febrilt efter en klämring till ett Kripsol sandfilter av modellen IT. Har varit i kontakt med flera Kripsol förhandlare utan lycka. Har tydligen slutat producerats men tänkte att någon kanske har en extra liggandes. Mvh / Nille

2
Ovanmarkspooler / Smutsigt vatten från inlopp!
« skrivet: juni 09, 2014, 13:39:15:15  »
Hej! När jag dammsuger poolen så kan jag se att det kommer smutsigt vatten från inloppet rakt ut i poolen. I bland kommer det också efter dammsugning. Vad beror detta på? Skitigt sand i sandfiltret? Har backspolat i typ 8 min men tycker inte att det hjälper.

3
Vatten och kemi / Dimmigt vatten!
« skrivet: juli 07, 2013, 18:27:46:46  »
Hej, hade grön/brun nyans i vattnet när jag säsong startade den, det var pga mycket löv och annat skit. Jag dammsög så gott jag kunde och klor chockade. Hade även algmedel i. Efterföljande blev vattnet dimmigt/oklart. Då lade jag i flockrullar och lät det cirkulera över natten. Nästa morgon så låg det vitt segt skum på ytan. Jag filtrerade, tömde skimmer korg och dammsög i två dagar. Tillslut så lyckades det att rensa bort allt skum, men vattnet såg likadant ut som före flockning. Kollade ph värdet som var bra men klor halten för låg så jag tillsatte mer klor under cirkulation. Till min stora fasa kom skummet tillbaka! Förstår ingenting! Kan någon hjälpa??





4
Teknik / Backventil uppe i rött fält!!??
« skrivet: juni 09, 2012, 16:05:41:41  »
Hej, har precis startat upp poolen med att klorchocka och efter det så inställde jag den till att cirkulera i ett dygn. Promlemet är bara att mätaren på backventilen gick efter ett tag upp i det röda fältet. Har backspolat och tömt korgar på smuts men det hjälper inte. Vad kan jag mer göra?

5
Ovanmarkspooler / Liner som släpper, hjääälp!!!
« skrivet: april 14, 2010, 21:50:08:08  »
När jag köpte hus för 3 år sedan så fanns det en pool som jag har haft problem med sedan dess. Rund och rymmer 30 000 l. Problemet är att linern släpper från kanten efter en tid. Jag har tagit bort den en gång och kollat underlaget som var jord. Konstaterade att det saknades sand och vall, så det fixade jag. Jag var också väldigt nogran med att sätta fast kant listen, som är av aluminium, väldigt bra. Detta hjälpte dock ett stycke tid, sedan  släppte linern igen. Jag har varit väldigt nära att ge upp allt, tycker jag har gjort allt jag kan. Jag är nybörjare och kan ha gjort något fel. När jag har talat med dom stora pool försäljarna så vill dom inte hjälpa mig för att poolen inte är köpt hos dom. Kan någon vänlig själ tipsa mig om någon duktig fackman i sydsverige som kan hjälpa mig?

På förhand, tack.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag