VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - OZZY 4EVER

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / SV: Jordfelsbrytare till värmepump
« skrivet: augusti 08, 2010, 11:09:05:05  »
Ja allt är kollar i hela huset plus att det är ny el i hela huset, har till och med använt ström från gannen.

Vi har lagt ca 3 tim på att felsöka, allt documenterat på film, innan Åf hämtade pumpen. Nu vill ingen betala för felsökningen, misstänker att jag fick göra deras jobb :-X

2
Uppvärmning / SV: Jordfelsbrytare till värmepump
« skrivet: augusti 07, 2010, 12:39:06:06  »
klart jag ska jobba med lokala återförsäljaren. Men min fråga är om nån annan har fått samma svar från någon teknisksupport? eller är det bara jag? Tänkte på att det är inte bra om man lämnar sån vägledning till någon som väljer att följa rådet, vilket kan leda till att nån kommer till skada. Som sagt var så håller de fortfarande på att man ska koppla ur jordfelsbrytare.

Citat från tekniska supporten: Det är som med gamla borrmaskiner och det klarar inte en jordfelsbrytare..........

3
Uppvärmning / SV: Jordfelsbrytare till värmepump
« skrivet: augusti 07, 2010, 12:28:27:27  »
Så sant, det låg en konternuerlig spänning på 220, mao som du säger så leder nåt ut ström i skalet. Det konstiga i kråksången var att när vi vände stickproppen, (pumpen är enfas) så mätte vi upp ca 280v?

4
Uppvärmning / SV: Jordfelsbrytare till värmepump
« skrivet: augusti 07, 2010, 12:11:20:20  »
Glömde svara på en fråga: Den löser ut vid själva starten, alltså när pumpen börjar jobba. Vi har då kopplat bort skydsjorden, då startade pumpen och vi mätte upp 220V i shassit. Detta vägrar återförsäljaren tro på

5
Uppvärmning / SV: Jordfelsbrytare till värmepump
« skrivet: augusti 07, 2010, 12:07:02:02  »
Slingra är bara förnamnet, jag har fått tagit ut egen elekriker för att överbevisa att det inte är vår elinstalation som är bristfällig mm. Nu har de hämtat pumpen efter 14 dar, men vägrar berätta vad som är fel på pumpen. Detta är en lång historia. Där jag handlade grejerna i Örebro har de mött upp på ett bra sätt, men huvudkontoret vill inte prata eller svara på mail från mig.

6
Uppvärmning / Jordfelsbrytare till värmepump
« skrivet: augusti 07, 2010, 11:36:55:55  »
Hej!

Har en liten fråga: Är det nån mer än jag som fått tipset från återfölrsäljare (...pool) om att koppla ur jordfelsbrytaren till värmepump (...Pump) om jordfelsbrytaren håller på och löser ut? <dontkn> Hoppas det bara är jag som fått det tipset.

MVH Peter

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag