VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - JensM

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Bygga pool, HJÄLP!
« skrivet: mars 04, 2021, 21:44:10:10  »
Hejsan! Helt ny här inne och jag ber om ursäkt ifall dessa frågor redan är ställda.

Jag och min sambo håller på att planera hus, och vi är väldigt sugna på pool till detta.
jag är ganska händig och har möjlighet att ta hjälp av vänner så jag kan göra det mesta själv.

Första jag håller på att jämföra med är lite av tillvägagångssätt, jag har än så länge tittat lite priser på att bygga med lecablock samt ECO Premium Pool från poolkungen. jag har tänkt gjuta en platta, är det såfall prisvärt och smidigt att kanske redan direkt gjuta hela poolen? jag har även funderat på att köra med mosaik, men vad är det som skiljer sig mellan liner och mosaik? är det hållbarhet eller bara utseende?

uppvärmning, jag jobbar som säljare för golvvärme, tappvattensystem, markvärme och avlopp, är det värt att lägga värme i plattan vad är fördelar och nackdelar med det?

Jag funderar ju även på det att köra igång så tidigt som möjligt under byggnationen av huset, men finns det fördelar att förbereda med till exempel vatten ut till pumpstation, el osv hur skulle ni gjort?

när det kommer till material, pumpar filter och allt, är det någon som skulle kunna lägga ut en material lista från sitt egna projekt och berätta lite?



Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag