CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - BosseP999

Sidor: [1]
1
Någon som provat präglad markbetong runt sin pool, i stil med det man kan se här:
http://www.playerab.se/monsterbetong/

Erfarenheter?
För och nackdelar?
Någon som kan rekommendera en BRA läggare av detta? (södra Sverige)
Mkt tacksam för input - har problem att hitta någon som kan fixa detta (och med referenser) i Skåne..
Känns hyfsat permanent att lägga detta så det måste blir rätt *första gången*.....

2
Markpooler. / Stroppar som färgar av sig :-(
« skrivet: juni 03, 2009, 13:50:15:15  »
Någon annan som har detta problem - de svart gummistropparna till pooltäcket färgar av sig, och inte så lite heller..  >:(

De har färgat av sig på den vita kantstenen (med skrubb och svett har det mesta av detta gått att ta bort) och varje gång man har tagit av och på täcket ser man ut om fingrarna som om man grävt bland grillkol... det kan väl inte va meningen att man skall behöva ta på sig handskar varje gång man vill bada?
Någon annan som haft detta problem, och hur fixat det? Finns det vita stroppar att köpa tex?

3
Teknik / Skall äntligen koppla in värmepumpen!
« skrivet: april 22, 2009, 11:58:40:40  »
Men, så börjar fundera lite.... och en tanke som slog mig är att om värmepumpen går på sin egen automatik och cirkpumpen sköts manuellt (så har jag det idag - sätter på när jag sticker till jobbet och stänger av framåt kvällen..) - min fråga är vad som händer om värmepumpen sätter igång de timmar på dygnet då cirkpumpen är avslagen?

Hur har ni löst det och vilka tips kan ni bidra med? Skall jag kanske rent av sätta VP:n på timer så den inte kan vara aktiv då cirkpumpen är avslagen?

4
Markpooler. / Hur monterar jag kantsten?
« skrivet: juni 11, 2008, 15:43:46:46  »
Börjar närma mig de sista momenten i vårt poolbygge (oval 4.2 x 8.2 Poolkungen) och så snart trädäcket är klar är det dags att lägga ut kantstenen - men frågan är HUR dessa skall monteras??
Använder man typ silicon eller ngt annat för att fixera dem i rätt läge, och VAR lägger man i så fall detta (på ovankanten på poolramen, eller på trädäcket under stenen eller båda) - för stenarna kan väl ändå inte bara ligga löst??

Tacksam för tips från någon annan som lagt kantsten mot trädäck  :)

Provar att infoga en bild på projektet... (hoppas det funkar!)

5
Markpooler. / Torktid betongplatta?
« skrivet: januari 31, 2008, 12:02:53:53  »
Skall bygga en Poolkungen 4x8 framåt vårkanten och eftersom poolbygget är en del av ett helt nytt husbygge, så har de olika delarna i Husprojketet ett något tight byggschema.

Min fråga är - efter det att min bottenplatta är gjuten, hur pass snabbt kan jag låta "gubbarna" börja mura upp sidostödmurarna i lecablock? (frågan är alltså - hur länge behöver plattan torka innan man kan börja jobba på den..)? Räcker det med några dagar och funkar det att inom en 14-dagarsperiod börja monteringen av själva poolen?

Nybörjare som är tacksam för svar från någon Vis Person  ::)

6
Uppvärmning / Placering av VP
« skrivet: januari 30, 2008, 15:55:23:23  »
Första inlägget..

Håller på att bygga ny kåk, och denna gången skall vi ha pool! Har ebställt en 4x8 från Poolkungen och kommer (nog..) att välja värmepump som uppvärmningskälla.
Kommer att bygga en murad friggebod intill poolen och min fråga är om jag kan montera värmepumpen inomhus i denna friggebod - dels för att slippa oljud, men också för att ha en ren,snygg installtion.
Frågan är - KAN en VP stå inomhus? Och om det är ok, vad skall man då tänka på tex slangar som skall lufta till uteluften, etc?


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag