CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Jonas Kempe

Sidor: [1]
1
SpaForum / Det bildas smågrus i poolen
« skrivet: juli 23, 2016, 10:39:00:00  »
Hej! Jag har fått ett problem med min Lay-Z pool. Det är så att det kommer en massa smågrus i vattnet som lägger sig på botten och jag vet inte var det kommer i från. Bytte vatten och filter förra veckan, var borta över helgen och nu när jag kommer hem så är det massor med småsten igen. Har inte haft detta problem förut. Min mor hade samma grej i sin pool av annan modell. Också ett nytt fenomen även där. Kan det vara avlagringar i rören eller?
Jag har googlat runt och det är fler som har detta problem, men det finns aldrig några svar, ens från tillverkarna. Så jag hoppas att någon på detta forum har nån ide om vad det kan vara. Pumpen värmer som den ska och det är bra blås och sug i ut och inlopp i poolen.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag