CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Tobbehöllviken

Sidor: [1]
1
Byggtrådar / SV: Föremål i bräddavloppsslangen
« skrivet: november 11, 2014, 18:30:43:43  »
Har provat med dammsugare men tyvärr ingen slang syns till. Lånade en kamera och stack ner i hålet men slangen syntes inte till och då är den minst 2 meter bort . Måste blivit baksug när jag tömde pump och sandfilter. Får väl se vad som händer när man startar upp till våren den kan ju inte komma längre än till silen på pumpen.

2
Byggtrådar / Föremål i bräddavloppsslangen
« skrivet: november 08, 2014, 22:25:44:44  »
Hej

Gjorde en dunder tabbe idag när jag skulle vinterstänga poolen. Gjorde allt enligt konstens regler men när jag kom fram till punkten tömma slangarna så stoppa jag ner en liten slang i bräddavloppets bottenhål för att suga upp det sista med en liten handpump. Dessvärre fastnade slangen i hålet och lossnade/ gick i sönder när jag skulle dra upp den. Så nu är där ungefär en halv meter slang ( diameter 2cm) som jag inte vet hur jag ska få upp. Kan tillägga att jag inte ser slangen .

Alla tips är välkomna. HJÄLP

/Tobbe

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag