VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Anakin

Sidor: [1]
1
Markpooler. / uppreglingsmått till pool 4x8
« skrivet: januari 18, 2008, 17:21:31:31  »
Hej!
Är det någon som vet med vilka mått botten och väggar ska reglas upp på en pool 4x8m? <help>

Vi har tänkt att försöka bygga vår egen pool. Vi har tänkt att använda reglar 2 tum 5 A-klassat tryckimpreg. virke. Tryckt plyfa inklädd med cellplast samt styroform som isolering. Sandbotten med isolerande botten matta. samt sarg 45x220.
Grävning och dränering har vi lejt bort men bygge och återfyllnad ska vi sköta själva.
Är det någon som kan tipsa om något som vi borde ha eller har missat att ta med? Tacksam för alla inlägg som kan hjälpa oss på vägen till ett lyckat poolbygge.  :)

2
Markpooler. / stålkonsoller och isolering
« skrivet: januari 18, 2008, 16:41:24:24  »
Hej! Har en hel del frågor eftersom vi ska bygga vår pool själva och inte har erfarenhet av detta.
Är det någon som har koll på om de stålkonsoller som man har sett på flera av forumets bilder vid uppreglingen av stommen går att köpa i fackhandel eller om man endast kan köpa dem från poolåterförsäljare i färdiga poolpaket?
Behöver man ha annan isolering än isolerande bottenmatta när man ska ha sandbotten i poolen? :-\

/jen

 

3
Markpooler. / grusmängd till 4x8?
« skrivet: januari 18, 2008, 13:19:40:40  »
Hej!
Vi har en grävare som ska gräva till vår pool 4x8 classic. Hur mycket singel går det åt? Vad jag förstår så efter grävning, dränering och fiberduk ska ett lager singel läggas först, sedan byggs bottenstommen sedan ska ytterligare grus läggas för att fästa stommen och sedan ska ytterligare en fiberduk läggas innan man lägger 04 sand och isolerande bottenmatta. Dessutom ska man återfylla med singel. Alltså om jag förstår det hela rätt ska man vid tre tillfällen fylla med singel och sedan ha ett lager med sand som poolbotten. Är det någon som har koll på hur mycket singel respektive 04 sand man ska kalkulera med för att det ska räcka till?
MVH Jen
 <dontkn>

4
Markpooler. / Markpool 4x8
« skrivet: januari 17, 2008, 20:43:37:37  »
Hej!
Har aldrig deltagit i ett forum förut. Har läst på detta forum under en lång tid och tagit del av mycket värdefull information som ni medlemmar har delat med er. Är mycket tacksam för det.
Vi har haft lite otur när det gäller att komma igång med vårt poolbygge (markpool 4x8m trästomme), när vi till slut fick tag i en grävare så övergav han oss på startlinjen för en viktigare och större kund och då ville inte heller de kunniga poolbyggarna bygga poolen för de ville bara arbeta med en kunnig grävare som de kände till. Nu har vi hittat en ny grävare som ska hjälpa oss med grävning och dränering men det verkar som vi blir tvugna att bygga poolen själva hemska tanke! men även en utmaning för vi har ingen som helst erfarenhet när det gäller sådant. Hoppas det finns någon vänlig själ som kan ge oss tips för att klara detta. Finns det någon som själv har byggt en sådan pool och som möjligen kan tänka sig att dela med sig av tex någon form av detaljritning. Vi är så maktlösa i detta och ute på hal is. MVH Jennie  <dontkn> <help>

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag