CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - StaLin

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: vad göra när man ska åka bort
« skrivet: juli 17, 2011, 07:29:47:47  »
Poolskyddet är på. Tack för svaren, jag gör ett nytt försök i år och låter den gå.

2
Markpooler. / vad göra när man ska åka bort
« skrivet: juli 16, 2011, 22:34:09:09  »
Lite svårt att välja ställe att posta på, men eftersom jag har en nedgrävd pool ställer jag frågan här:

Vi ska åka bort i tre veckor. Vad gör jag med poolen under tiden? Jag kan ju ändå inte portionera ut klor och kollar PH/klor under tiden. Nu ligger PH bra och jag hällde i lite extra chockklor nu ikväll. Ska jag stänga av pumpen?

Förra året lät jag den gå och bad en granne gå in och lägga i en veckopuck efter någon vecka. Men eftersom jag inte kunde kolla PH-värdet blev ändå hela poolen grön efter ett tag.

3
Uppvärmning / sönderfruset solvärmerör
« skrivet: juni 16, 2010, 18:30:35:35  »
Hej,

Min solvärme ha spruckit i vinter. Frågan är hur lätt det är att laga själv. Vad säger ni som vet? Den har spruckit mer än vad som syns på bilden och går inte att laga med någon slags plastic padding eller nåt. Det verkar som om sprickorna bara är i ETT rör (=enkelt att byta?).

Hur får man loss det trasiga röret som är fastlimmat? Hur fäster man själva slangarna i röret (och hur får man först loss dem)?

Jag tänkte först jag skulle anlita någon så jag fick det fixat snabbt, men det är ju högsäsong och det verkar inte gå att få loss någon just nu.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag