VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Fredrik79

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Hjälp mot ersättning med linersättning till Tjällden-pool
« skrivet: april 28, 2018, 23:29:32:32  »
Hej,

Byggde förra våren/sommaren Tjälldens poolstomme. Mycket slit och hårt arbete men kanske för att poolen är på Gotland och bor själv i STHLM. Nu till min fråga.

Är det någon som satt liner i en Tjälldenpool med trappa och är intresserad att komma ned och sätta linern. Självklart mot betalning och reseersättning. Alternatvit kan ni få låna huset, 1 vecka, som är nybyggt i Tofta med tre sovrum, två badrum, två murade elstäder (en inne och en ute). Stort vardagsrum och kök om ca 70 kvm som vetter mot poolen. Inser väl mina begräsningar (tjänsteman) om någon undrar varför jag söker hjälp. Finns endast ett fåtal poolfirmor på ön som endast bistår med hela poolbyggen.   

Självklart kan jag själv och eventuellt några fler bistå vid linersättningen. Och vi ordnar med vatten etc. Bilder finns om någon är intresserad och tar gärna ett samtal.

Hls Fredrik
frnilsson@yahoo.se
070-5110620



Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan