VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Mr2T

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Nitro NC51 Eller NC71?
« skrivet: mars 21, 2011, 13:08:57:57  »
Har studerat dessa två poolrobotar under förmiddagen och konstaterat att båda två är sk. wallclimbers men det är ara NC71 som är en Scrubber. Jag undrar helt sonika om det är värt någon/några tusenlappar i skillnad på dessa två. Jag menar, båda två stiger till ytan och till vattenlinjen, men NC51 skrubbar alltså INTE vattenlinjen men den dammsuger dock hela vägen upp. Har man pooltak så blir det ju inte lika extremt grisigt i poolen som utan, men man kanske behöver skrubba vattenlinjen trots frekvent dammsugning? Jag har dock inte blivit klok på om NC51 kan ta sig upp på trappstegen och dammsuga?

2
Övriga frågor! / Hur varmt har du i poolen med pooltak idag? ("Vinter")
« skrivet: februari 27, 2011, 19:23:33:33  »
Jag är nyfiken på hur varmt ni har i er pool som har pooltak vid den här tiden på året. När det ligger runt nollan eller ett par minus i Skåne mesta delen av av vintern, med undantag för de senaste två vintrarna så undrar jag om det finns någon som har sin pool igång året runt, utan att vinterstänga/tömma ner den.

Själv har jag 20-30cm is och poolen står helt öppen. Jag får oftast över fem-sex grader i uterummet som nästan är helt o-isolerat, varje dag, med ett pooltak borde jag aldrig få någon is i poolen? Ni som kör er pool året runt, hur långt ner i marken ligger era inlopp/utlopps-slangar.?

3
Pooltäckningar / Takplåt blåste av i natt.
« skrivet: februari 08, 2011, 01:04:12:12  »
Har vintertäckt poolen med vanlig takplåt. Fungerat ypperligt hela vintern tills idag. (har ett omonterat pooltak i garaget) Inatt blåser det som bekant som in i h*lvete i Skåne. 25 sekundmeter. I förebyggande syfte har vi lagt på ett tiotal oöppnade paket med klinkersplattor, samt ett tiotal säckar med kinesisk sjösten också på gavlarna av plåten. Men det ville sig inte endå, för en halvtimma sen fick vi panik då det small till och en av mittenplåtarna var på vift. Vi fick helt enkelt plocka bort plåtarna helt från poolen....i 25 sekundmeter är det ordentligt vindfång i dem. Min sambo skar upp lillfingret och det blöder rätt rejält när vinden fick tag i en plåtskiva. Trodde att staketet skulle hålla vinden "borta" från poolen, men vi fick inte skuggan av en chans.

Så här ser det ut hos oss (inte helt färdigt än, sommaren tog ju slut) simulera takplåtar på poolen bara.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Lk8PlYH5Uk[/youtube]

4
Synpunkter och förslag på forumen. / Androidanpassat?
« skrivet: januari 28, 2011, 01:30:17:17  »
Du har inte funderat på att göra forumet mobiltelefonanpassat? Surfar ofta och mycket med telefonen, många andra forum är ju så kallat "Android-Native" genom Tapatalk. Mycket smidig lösning...bara en tanke.

www.tapatalk.com

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag