VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - yohannaloof

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Vem skall bygga vår pool? Behöver experthjälp ;)
« skrivet: februari 27, 2008, 14:14:17:17  »
Åh, tusen tack för alla svar. Skall sätta mig ner ikväll och gå igenom de länkar som ni givit mig. Sedan hoppas jag på att få igång bygget så det kanske hinner bli klart innan sommaren är över. Jag återkommer om jag behöver mer support - och kanske kan jag med supporta - när vi väl satt igång vårt bygge.

Tack än en gång  O0

2
Markpooler. / Vem skall bygga vår pool? Behöver experthjälp ;)
« skrivet: februari 26, 2008, 15:45:45:45  »
Är precis i början av planeringen för att bygga en pool och vill därför rådfråga experterna här inne. Vi behöver hjälp med precis allt - gräva, bygga, montera, finjustera etc och vill gärna anlita ett företag som har lite längre erfarenhet i branschen samt som jobbar med kvalitet och service.
Har varit i kontakt med Folkpool för offert, men hela den processen har tagit så lång tid och krävt så mycket energi från vår sida att vi nu vill se oss om efter en annan leverantör av dessa tjänster.

Har ni några tips? Finns ju en djungel leverantörer, men era erfarenheter (av totaljobb) tas tacksamt emot.

(detta gäller en 8*4 meter nedgrävd pool, gärna med diverse snickerier runt ikring - vad gäller utbyggnad av altan. I stockholm.)

TACK!!!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag