VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - NykanN

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / SV: Pissgult vatten ??
« skrivet: maj 26, 2023, 07:08:48:48  »
Vet att vi har humus i vattnet, renaren ska ta detta. Vi har djupborrad brunn men kanske behöver lämna in ett nytt vattenprov?
Misstänker att det gick för fort för renaren inne i huset när vi fyllde så denimet hängde med? De säger att chockklor ska ta humus men det kanske var för mkt som kom igenom 🤔

2
Vatten och kemi / Pissgult vatten ??
« skrivet: maj 25, 2023, 08:01:54:54  »
Hjälp! Fyllde poolen på 18m3 från egen brunn. Aldrig haft bekymmer förut. Man såg att vattnet var gul/ grönt med en gång. Vi har: bra PH o alkanitet, chockklorerat o flockat i omgångar. Backspolat, kört med roboten. Nu efter 1 vecka är den mer pissgul… har lämnat vattenprov på folkpool. Inget järn o inget koppar, de ville vi ska testa med algdräpare o höja värmen så nu går värmaren då kloret var lite högt o det är lättare att få ordning på varmare vatten än kallt. Ger snart upp. Humus försvinner väl med chockklorering så det borde vara borta… snälla hjälp mig… vad ska vi göra?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan