Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - mysanh

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / Dränering, vart?
« skrivet: juli 01, 2010, 13:40:35:35  »
Vi har precis grävt ur lite (50cm) för våran Yorkshire pool. (7,30x3,70). Det är väldigt högt grundvatten här, plus att det rinner mycket vatten från en sluttning mot baksidan där vi ska ha poolen. Marken är ofta väldigt blöt. Min fråga är: spelar det någon roll hur långt ifrån poolen man lägger dräneringen? Min sambo tänker lägga den ca 4m ifrån poolhålet och koppla ihop den med husets dränering. Funkar det? Behövs någon pump? Jag har kollat en hel del här på forumet och då har alla lagt dräneringen i själva poolgropen. (vilket jag föreslagit för sambon men han vill göra på sitt sätt)
Just nu är hålet fyllt med vatten från ett häftigt regnoväder igår. Detta rinner inte undan av sig själv, och min oro är att det kan bli likadant sen när poolen står där.

Hoppas på lite råd från er.

2
Ovanmarkspooler / Bottenavlopp i oval Yorkshire?
« skrivet: juni 30, 2010, 14:16:32:32  »
Hej alla!

Ny här och ska precis börja montera en oval Yorkshire, 7,30x3,70. Vi har inte packat upp den än, men när man kollar på ritningar för hur man monterar pump, filter och ev värmeanläggning så är det med ett bottenavlopp på ritningarna. Ingen stans i monteringsanvisningarna för själva poolen finns det med någon beskrivning för att man ska ta ut för ett bottenavlopp. Då måste man ju gräva ut under själva botten på poolen, och det kan ju vara bra att veta innan man ställt upp den färdigt...

Någon som vet hur det ligger till med detta? Har ni bottenavlopp eller? Denna poolen kommer från pool torget.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag