Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - 8freak

Sidor: [1]
1
SpaForum / Hjälp med felsökning MSPA Camaro 150
« skrivet: oktober 20, 2017, 14:24:10:10  »
Hej. Behöver hjälp med lite felsökning från er som är erfarna o kanske fått samma eller liknande problem?

Har ett Mspa som fungerat ypperligt i 2 år (garantin precis gått ut) men när jag packade upp det nyligen efter flytt och skulle sätta igång det igen får jag upp felkoden HEF1, 20-25s efter att ha tryckt på Heaterknappen.  Enligt manualen kan det då vara:

1. Anslutningsfel. Kontrollera att de tunna metallstiften som sitter på stickkontakten är OK. - Check. Kan inte se några fel, de ser hela o torra ut. Har även bytt ut jordfelsbrytaren till en ny så att det inte var något konstigt där.

2. Vattennivå för låg. Kontroller att vattennivån är mellan markeringarna MINIMUM och MAXIMUM för att pumpen fungerar tillfredställande. - Check. Vattennivån är mellan strecken som vanligt.

3. Pumpen fungerar inte.  Kontakta din återförsäljare för att få en ny pump att byta med. - Check. Eftersom garantin hade gått ut fick jag köpa en ny för nästan 2000:- och har bytt ut den gamla.

Har rengjort allt.
Har provat cirkulationen. Fungerar bra med både in och utsug. Både med och utan filter. Nytt filter på plats. Står på trall + frigloitskiva som är jämn och plan.
Testade även att köra igång strax under MINIMUM nivån för att se om felkoden ändrades och om ev. Tryckgivare kände av något konstigt. Fick då felkod HEF3. När jag fyllde upp igen fick jag återigen HEF1.

Jag har slut på ideer. Någon som har något förslag?

Med vänlig hälsning
Jim


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan