CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Taurus

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / SV: Dagstemp 2011
« skrivet: maj 12, 2011, 07:39:26:26  »
Startade värmepumpen i måndags eftermiddag. På tisdagsmorgonen hade slangen till inloppet i poolen lossnat och 2 kbm vatten hade pumpats ut bredvid poolen  :(
Jag lagade det på tisdagkvällen och fyllde på med friskt kallt vatten. 14 gradare var det när jag startade värmepumpen igen. Igår kväll hade tempen stigit till 21,5 och imorse var det 22. Jag kör värmen dygnet runt just nu.

2
Uppvärmning / SV: Trådlös termometer
« skrivet: maj 12, 2011, 06:58:46:46  »
Jag har en sån här termometer inköpt 2009 och den slutade fungera under säsongen 2010. Trist tyckte jag eftersom jag inte har kvar kvittot. Jag skruvade isär den och bytte batterier utan framgång. Den blev sen liggande inne på kontoret. Döm om min förvåning när den började blinka igen någon gång i vintras. Nu ligger den i poolen igen och gör sitt jobb. :)

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag