Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - PoolGarden

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / Pooltak/lock som man kan stå på
« skrivet: maj 26, 2020, 12:17:00:00  »
Hej. Jag vill bygga ett lock i trä som täcker den ände av poolen där pool-skyddet rullas upp på rulle. Rullen ligger monterad under vatten. Den den av poolen som rullen tar upp sträcker sig ca 85 cm ut från kortsidan. Poolens bredd i vattenytan är 345 cm. Jag vill bygga ett lock som täcker denna ände av poolen.

Tänker mig att bygga ett lock i trä. T.ex. teak, mahogny, wenge eller vad som är snyggt och kan fungera bra. Tips mottages tacksamt. Då jag inte vill att locket blir för tjockt, det får inte bli för högt upp över poolen, så behöver det finnas någon form av balkar i metall som stärker upp locket. Jag undrar om någon har tips på var jag kan köpa bra sådana balkar? Det bör ju vara i rostfritt, samt skall om möjligt vara starka nog för att klara vikten av någon som kliver på locket. (Det är inte tanken att man skall stå och gå på locket, men det är alltid någon som ändå trampar där, och jag vill inte att locket då bryts itu).

Vet någon hur man snyggt kan fästa dessa balkar i pool-kanten? Behöver man vara svets-kunnig för att kunna få till detta?  :)

mvh/M

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag