VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Skånepool

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Gaveltrappa eller hörntrappa?
« skrivet: maj 11, 2020, 09:46:45:45  »
Hej!

Jag byggde pool förra året och valde en hörntrappa med påsliner.
Innan monteringen hade jag ingen tanke på att det skulle vara några problem med en liner som var fabriksgjord för just den trappan, men jag är nöjd med resultatet.

Säljaren på poolfirman var förbi mig för ett par veckor sedan och han berömde linern vid trappan och sa samtidigt att det kan vara problem med att få det snyggt, men att man verkligen hade lyckats med min.

Jag har inget att jämföra med då det bara är jag som valt hörntrappa i bekantskapskretsen, men jag är som sagt helnöjd och valde hörntrappa för att inte förlora för mycket på längden. Måttet är 7 x 3,5.

Under vintern sänkte jag vattennivån till under inloppen och då återstod ett par cm på översta trappsteget så jag behövde inte lägga något att hålla fast linern.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag