Rubinpool Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Stroker

Sidor: [1] 2 ... 30
1
Säljes / Turkosfärgad Liner säljes. 4x8x1,5
« skrivet: juli 17, 2020, 10:48:47:47  »
Säljer för väns räkning en ny  turkosfärgad 0,7 liner till en 4x8 pool Märkningen skriven på lappen är 8,10x4,0x1,5 Poolen hette Lagunpool och byggdes 1968 ursprungligen. Vid sista linerbytet 2018 rasade väggarna (trä) och en mindre 3x5 pool byggdes istället. Priset är 9.000kr
Komtakt via denna sidan eller telefon 0701 123 963, Linern finns i Malmö.

2
Säljes / "Mitt SPA projekt" säljes
« skrivet: augusti 22, 2019, 17:00:10:10  »
På grund av sjukdom och skilsmässa säljer jag nu mitt projekt som stått sedan i fjor och då var klart för start.
Har en tråd om detta projekt i avdelningen spaprojekt och vet inte vad jag ska göra mer än att det behöver komma bort. Nedlagda pengar ligger på dryga 40tkr. Att jag lade ner så mycket och köpte allt  nytt var för att sådana här spa inte säljs mer.
Själva badet har två liggplatser samt tre sittplatser. Själva plasten är perfekt vilket säger en del då det tillverkades och såldes 2008. Jag köpte det 2016 då det hade frusit 2014-2015. Jag har bytt alla fördelningsrör och en massa andra rördelar och ventiler. Det sitter 2 nya Waterway pumpar, Nytt Balboa system samt ny Wifi. Ozinatorsystemet nytt det med. Nytt lyftsystem till locket -som är i nyskick trots 11 år gammalt.

När jag skulle starta upp det i fjor efter att ha testat det för läckage sista gången och fyllt det med vatten så löste jordfelsbrytaren ut och jag gav upp. Har jobbat med det i omgångar då andra problem dykt upp med jämna mellanrum.

Karet har rostfri stomme och inte trä som dagens samt glasfiberbotten och kan maskin och utförandemässigt inte jämföras med karen som säljs idag och anledningen till att jag valt att bara köpa det bästa till allt var just att sådana här SPA bad inte finns att köpa ens idag och jag ville som vanligt bara ha det bästa.

Tyvärr har det hänt mycket sedan dess och karet kommer aldrig att användas här hemma då 9 personers hushållet nu bara består av en person och med de hjärtproblem jag ådragit mig kanske snart inte ens det haha.
Sönerna kommer förmodligen att beställa ett antal containers den dagen men jag vill ge det hela en chans.  Karet är värt att få leva igen.
Finns massor av bilder men det bästa är att se det på plats och jag finns i Arlöv strax norr om Malmö. Det står på ett rullbart stativ i min carport så lastning på släp är ganska enkelt.
Pris.. ge mig bud men utan att skämmas. Att ha lagt ner så mycket jobb på nya rör och fördelare för att sen bara sälja de nya sakerna för sig känns tungt så först och främst vill jag att någon som fattar vad detta är får nytta av det.
PM:a mig eller ring 0701 123 963

3
SpaForum / Första starten av Balboa BG2100! Ställa in nya "settings" på TP600
« skrivet: oktober 15, 2018, 01:17:19:19  »
Ska äntligen starta upp mitt renoverade spa men hittar ingenstans hur jag gör första "setupen".
Ska allt vara inkopplat eller ska alla motorer etc var urkopplade för att ställa in i mitt fall "#9? Original är#1 om jag inte missförstår allt.

Jag satte switchen i läge 1 på "on" som man enligt instruktionerna skall men när jag försöker trycka "Heat up" eller down startar pump 3 och jordfelsbrytaren löser ut.
Ska man helt enkelt köra igång karet utan något inkopplat månne och sen när rätt setup är inställ och karet avstängt klicka switchen till off och koppla in allt?

4
SPA-projekt / SV: Vårt första spabad begagnat
« skrivet: april 16, 2017, 19:29:50:50  »
Jag har renoverat ett spabad kinamodell och bytt ut de mesta av fördelnigsrören (det hade frusit) samt nya 3 pumpar varav två är kvalitetspumpar från Waterway. Ny ozinator och nytt Balboa värmesystem av senaste snitt.Eftersom jag köpt det mesta från england till klart under det halva svenska priset, bland en tredjedel, har jag nu ett "bra" kar i kvalitet med de bästa man kan köpa. Kostnad inkl de fem tusen knappt 40 lappar.och en hel del jobb men inga direkt svåra moment mest slitiga. 
Att köpa ett begagnat kar visar sig för de jag kommit i kontakt med vara ett vågspel (alla har haft olika bekymmer men mest har det varit läckage men även dåliga kinapumpar) så räkna med att kanske behöva göra som jag. Då har du ett 150-200 tusenkronors kar för femtio! 
Han jag köpte karet av köpte ett nytt begagnat för 25 tusen och det var inte riktigt lika många fel som hans första så.. ja de e nog mest lönt att antingen köpa nytt eller riktigt dåligt. Själva karet brukar det inta vara något fel på .Mitt ser sprillans ut kan jag säga i plasten. Lycka till!

5
Köpes / Trasig poollampa (den stora 300 wattaren) köpes
« skrivet: mars 22, 2017, 13:29:43:43  »
Som sagt.. Har kastat alla mina gamla och tänkte försöka få min kina lampa att bli tät.

6
Vatten och kemi / SV: Saltvatten eller vanligt klorerat vatten!
« skrivet: mars 22, 2017, 13:27:03:03  »
Som så många gånger tidigare här på forumet säger jag bara Saltvatten är kanon och kanske det finns bättre men men Bra är bra och varför då i detta fallet.Tja Rostfritt rostar men det VET inte min rostfria stege och lampa (salt sedan 2003) så de rostar inte som tur är. Minimal skötsel fick man på köpet men det viktigaste var badvattnet.., inga röda ögon på barn som ligger i 12 timmar och för en Limhamnsfödd med Öresund vid knuten så gillas inte vatten utan salt att dyka i. Sen är salt i vattnet som satin i sängen. Mjukt och lent :)

7
SpaForum / SV: Detektivarbete: Vilket Spa-bad har jag??
« skrivet: november 11, 2016, 15:42:32:32  »
Glöm inte tömma badet om du inta ska använda det. Ska du använda det så måste du ha värmen på så att det inte fryser.. Rören under fryser lätt sönder sen är det inte roligt alls att vara spaägare kan jag lova..

8
Säljes / 5 stycken begagnade solfångarpaneler från Folkpool
« skrivet: oktober 07, 2016, 22:15:48:48  »
två helt friska varav en är två år gammal de andra tre har läckage med en droppe i sekunden cirka. har lagat genom att fylla kanlerna men vet inte vad som blir fel då det kommer en droppe då och då i alla fall. cirka 17 kvadratmeter. Finns i Arlöv. Bud.

9
Ovanmarkspooler / SV: När stänger ni poolen för säsongen?
« skrivet: september 26, 2016, 07:14:38:38  »
Har på min 15 åriga poolresa tömt en gång och det var för linerbytet i fjor. Stänger när det inte är skönt att bada och så länge solen värmer och barnen är små så badar de. Igår (Arlöv Malmö) till exempel  har de nu sjunkit till 22 grader med enbart solvärme.

Har murad pool med btghålblock isolerad 5cm insida och har aldrig tömt under vintern. Har plastskimmer och klämmer dit ett stort frigolitblock. Eftersom jag bara har en vanlig presenning med nät i mitten och stroppar ska vattnet vara normalhögt. Pga av nätet i mitten (20x50cm ca) så har jag en redig skitfläck under denna när jag startar upp på våren men poolroboten fixar den snabbt.

Min saltklorinator producerar salt redan vid poolstart (6-7 grader) har jag konstaterat innan jag hörde här på forumet att det inte funkade (men det vet inte min klorinator om som tur är :) ). En Zodiac LM3 jag köpte från Australien 2007 där reservelementet inhandlat 2013 fortfarande inte behövt användas.

10
Vatten och kemi / SV: Livslängd poolpump
« skrivet: september 14, 2016, 20:35:55:55  »
Jag har en Kripsol pump jag haft sedan poolstarten 2001 och den tuggar på fortfarande . Samma tryck som alltid Lika tyst som alltid och den har torrkörts en hel vecka medan jag var på semester och sandflitret spruckit Helt otrolig pump egentligen så när jag kunde buda på en ny likadan för några år sedan på en auktion köpte jag en som nu bara står och samlar damm..

Sidor: [1] 2 ... 30
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan