VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - karljon

Sidor: [1]
1
Övriga frågor! / Mina badgäster
« skrivet: augusti 09, 2018, 19:26:47:47  »
Bina är törstiga  i år och verkar tycka om klorerat vatten ibland kan det sitta ett 15 tal på snöret som är till temperaturmätaren.
Men dom är snälla när man håller dom med vatten.
Så de får gärna vara mina badgäster.   

2
Markpooler. / Poolrenovering
« skrivet: juni 07, 2017, 22:20:30:30  »
Hej nu har jag provat att både uppdatera mitt gamla ämne och startat ett nytt flera gånger verkar som mina bilder är för stora så ni som vill se bilder får kolla på denna länk http://kennethj.se/pool.html
Jag la linern i helgen och fyller med eget vatten tyvärr så har jag järn i mitt vatten så det blir att klorera och flocka några dagar.
Det fick bli svärsonen som fick det första doppet som det var han som fick gå i det 15° vattnet och montera inloppen.

3
Markpooler. / Pool renovering
« skrivet: januari 22, 2017, 15:22:54:54  »
Efter en trög start under hösten så har jag äntligen alla nya skivor på plats. Så nu är det bara att städa av botten och mäta upp poolen och beställa liner.
Flera bilder finns här.
http://kennethj.se/pool.html

4
Markpooler. / Pool renovering
« skrivet: september 01, 2016, 20:59:10:10  »
Ja nu är det dags att renovera den 23 år gamla poolen byggd med formplywood och 2 tum galvade rör som stomme. Har idag fått hem ny tryckimpregnerad björkplywood så nu är det dags att tömma poolen på vatten. Står i valet och kvalet att beställa liner med snap in list eller som jag har nu spikad liner som jag ser det blir spikad tätare i hörnen snap in är ju svår att få in i hörnen. Tar gärna i mot synpunkter om det har ingen stor erfarenhet snap in liner. Ska försöka att ta bilder på denna renovering efter hand och lägga upp de här.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan