VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Kaninte

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Platssvetsad liner...ska det se ut så här?!
« skrivet: juli 22, 2020, 10:09:15:15  »
Kan du kontakta mig igen? Via sms?

Tack

2
Övriga frågor! / SV: Varning för härligabad!!!!! (KONKURS 15-08-04)
« skrivet: september 03, 2018, 11:37:14:14  »
Det är en thermopool som var klar hösten 2016 där företaget har rivit ner linern för att byta den då den hade helt rasat in i vinter pga trycket från grundvattnet. Så det man ser är frigoliten från helgaveltrappan, blandat med grundvatten och rester av en liner. Bifogar bild på hur det såg ut innan.

3
Övriga frågor! / SV: Varning för härligabad!!!!! (KONKURS 15-08-04)
« skrivet: september 02, 2018, 22:00:58:58  »
Lite bilder på hur vår pool ser ut efter de slet bort liner den 25/5 och skulle bygga ny gaveltrappan och liner i början på juni. Det var det sista vi hörde och såg av kustens pool.

4
Övriga frågor! / SV: Varning för härligabad!!!!! (KONKURS 15-08-04)
« skrivet: september 02, 2018, 21:42:53:53  »
Nu har Kustens pool gått i konkurs. Jag vill gärna komma i kontakt med er som blivit lurade. Vi måste riva vår betongpool då den är skadad av att ha stått i grundvatten i 2 år. Kan även vara felbyggd från början. Rivning av betongpool, trall runtomkring, dränering etc ca 600000 och så lite sättningar i vårt hus... I alla fall så bygger han vidare. I nya företag.....

5
Övriga frågor! / SV: Varning för härligabad!!!!! (KONKURS 15-08-04)
« skrivet: november 15, 2017, 10:31:28:28  »
Hej! Vi har betalat nästan allt och står nu med en felbyggd pool där helgaveltrappan rasat in trots att poolen är fylld med vatten. Detta p g a att grundvattnet tränger upp runt om. Vi hade totalentreprenad med Kustens pool och nu vet vi inte hur vi ska göra. De hävdar att det är ok att poolen står i vatten och kommer att rättta till trappan till våren. Kanske påla fast den?! Vi har alltså ingen dränering runt poolen. Verkar som om det är svårt att hitta en besiktningsman och hur driver man då sin sak? De hävdar att det är ok poolen står i en massa grundvatten. Linern är sönderblekt också p g a de inte ställde in saltklorinatorn rätt, men den har de lovat att byta då de inte kan krångla sig ur att en liner bör hålla mer än ett år. De försökte först få det till att det var fel på linern.......jag vill helst ta bort allt nu! Det kommer nästan kosta lika mycket att rätta till dräneringen som vad vi redan betalat och det är 310 000 kr.  Jag såg så mycket framemot detta förra sommaren när vi drämde oss bort med vackra ord och de snygga annonserna från företaget i mina inredningstidningar och nu är det bara ont i magen. Varje dag. För poolen mitt framför våra köksfönster. Raserad innuti.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag