CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Henry Porter

Sidor: [1] 2 ... 57
1
Byggtrådar / SV: Betongpool 2008-2009
« skrivet: maj 02, 2014, 10:25:46:46  »
Hejsan!
Håller precis på att fylla upp poolen och ville bara meddela att mosaik o klinker verkar sitta bra. Som vanligt har vi haft frigolit flytande på ytan för att förhindra frysning.
Det fungerar(vad det verkar, ta i trä:-)) alldeles utmärkt att ha keramiskt ytskikt i pool även på våra breddgrader.

//Mats


2
Byggtrådar / SV: Betongpool 2008-2009
« skrivet: augusti 09, 2013, 16:11:50:50  »
Hej MTQ
Det var riktigt roligt att höra :) <love> både jag och Eva blev väldigt glada av att läsa ditt fina inlägg.

Och Jarlen det var kul att se att du fortfarande är här, hoppas allt är väl med dig.
Äntigen har vi fått en sommar då man ändå någonstans är nöjd över investeringen och allt slit med poolen. Ska iväg och träna och sen slänga mig i vattnet(dusch först såklart ;)) Just där tycker jag att det är som skönast med pool, att kommma hem från jobb eller träning o bara svalka av sig lite. Nackdelen på de riktigt varma sommardagarna har jag märkt! Är attman inte gärna tar sig ut till stranden, man har det helt enkelt lite för bra där hemma. Så det kan bli lite ensamt där i vattnet, annars är det bara positivt med egen pool så här långt.   

3
Byggtrådar / SV: Badklart innan juni är slut?
« skrivet: augusti 09, 2013, 15:58:13:13  »
Så snyggt!!
Är det något som jag inte ångrar är att vi också valde en vit pool, tycker fortfarande att ljuset reflekteras snyggast mot den färgen.
Grattis till(vad det måste vara) ett av de stilrenaste byggen vi har skådat här på poolforum <antman>

4
Byggtrådar / SV: Perstorp pölen (leca)
« skrivet: augusti 02, 2013, 10:14:38:38  »
Ser bara så inbjudande ut, man vill liksom bara åka dit till dig och dina o våldgästa litegranna :) :)

5
Byggtrådar / SV: Betongpool 2008-2009
« skrivet: augusti 02, 2013, 10:05:24:24  »
Vi börjar kakla vår pool idag - eller vi och vi.... vår Totalentreprenör gör det. Vi har sneglat mycket på din pool när vi bestämde oss för kakelsättning och när jag för två veckor sedan gick in här för att kontrollera igen så ser jag till min förfäran att du haft "haveri" avseende kaklingen och fått börja om. Fy... Vi lider med dig och jag måste erkänna att jag blir orolig att man skall hamna i det bakslaget själv men litar på att min entreprenör kan det han gör.

Nu är jag dock nyfiken på att se hur det går för dig med nya kaklingen - har sett lite bilder som du la in för ett tag sedan. Hur går det? Har du kommit längre? Du gör så fint runt hela poolen och det är med spänning man nu väntar på bilder med nya kaklet/mosaiken på plats!

mvh
Eva

Hej Eva!
Vad trevligt med en kaklad pool till :) Har du  lagt upp några bilder på skönheten?
Hos oss verkar allt sitta som det ska. Är ganska säker på att det var en kombination av flera saker som gjorde att det lossnade förra gången. Se bara till att det inte fryser för dig vintertid, det gör du med fördel genom att lägga ett lager med cellplast som får flyta på vattnet, Jag investerade i en hårdare typ av markskiva som även är falsad så att det blir helt tätt. Fördelen med den är att den inte smular och håller år från år.
Jag kan ta några bilder på vår pool Eva om du tar några på din hihihi :-*

Ha det fint nu i värmen... 

6
Markpooler. / SV: Måla betongpool epoxy-hjälp
« skrivet: juni 03, 2012, 23:49:02:02  »
när det gäller mina lagningar så har jag kört enligt credot: Gud ler mot barn och idioter, och jag är 34.  ;)

hahaha! Fantastiskt, gjorde min kväll  :) :) :)

7
Byggtrådar / SV: Betongpool 2008-2009
« skrivet: juni 02, 2012, 00:01:25:25  »
Tjenare Gadden :) Vilken fantastisk kommentar och komplimang du gav oss <love> Glöm inte att det alltid ser lite bättre ut på bild ::) Men vi är jättenöjda, det är vi! Förutom då kanske att budgeten vart spräckt redan innan andra kaklingen. I dag var jag dessutom och hämtade 150kg epoxy till :o Det är så jädrans dyrt det där trots att jag har fått köpa det till inköpspris den här gången, säljaren tyckte så synd om oss :) Om de här 150 nu räcker så kommer vi ha använt 320kg!

Vi har haft sett över hela byggtiden som startade någonstans vid kritaperiodens början känns det som mkt bra väder. Men man blir lite förvånad att man kanske får ställa in aktiviteterna den 2 juni pga att tempen inte kommer upp till 12grader ens. Trädgården ligger iof en bit efter i tidtabellen så det blir nog lite kärlek till den istället då men man är ju mer sugen på att kakla ???
Eller så sticker man till gymmet och tar hand om sig själv lite, fan så mycket roligare o trevligare än att åka till tippen O0
   

8
Byggtrådar / SV: Betongpool 2008-2009
« skrivet: maj 27, 2012, 22:43:06:06  »
O så här blev det utifrån!
En på de nya solstolarna ocskå som vi fyndade för ett par veckor sedan, bara för att jag vet hur mycket vi älskar bilder på den här sajten :)
Sov gott allihop!

9
Byggtrådar / SV: Betongpool 2008-2009
« skrivet: maj 27, 2012, 22:37:55:55  »
Hejsan Fredde!
Ja det må jag säga! Det är fina ord från en som försänkt och pluggat hela sitt trädäck ;) Min tanke var(efter att ha läst i din tråd) att göra detsamma men jag upptäckte ganska snart min begränsning :)
Vi har kommit en bit nu trots att vi bara jobbar lite på helgerna och jag kan(utan att skämmas) erkänna att det är fler ghetto fogar den här gången om man säger. Fokus ligger helt o hållet på vidhäftning och att jobba snabbt. Men det har gått över förväntan och det värsta pillet är nu gjort. Men en lite snabb översikt så beräknar vi ha poolen fylld till V27 förutsatt att vi bibehåller vårt furiösa tempo :) Vi orkar inte kröka rygg bara för att få det klart ett par veckor tidigare, vi vill njuta lite på helgerna också så det här upplägget passar ganska bra men visst längtar man...

Skickar med en bild på min och äldsta dotterns kvällsmat! Hon är nästan hel frukterian o jag jobbar på att komma dit :) Ser väl gott ut va? För det var det....

10
Byggtrådar / SV: Betongpool 2008-2009
« skrivet: maj 22, 2012, 13:07:51:51  »
Jag glädjs med dig Linkan :) Hoppas att det blir en lång och varm sommar!!! <sol>   

Sidor: [1] 2 ... 57
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag