VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Steffe

Sidor: [1]
1
Hej,

Tack för ett ypperligt forum. :)

Det vore inte en bra idé med sticky trådar (sådana som alltid är högst upp) som berör återkommande frågor såsom vattenkemi och teknikfrågor. Detta så att nya medlemmar kan hitta den information dem söker och slipper fråga varje gång (det är ju inte frågan om unika problem allt som oftast). Tänker mest på vattenkemi frågor såsom "grumligt vatten", "alger i poolen" etc. Generell information hur problemen löses samt länkguide kan ju ges i första inlägget som kan editeras av dig som admin.

Alternativt skulle man kunna ha en låst tråd med någon form av "Poolskola" för denna typ av vanligt återkommande problem.

I don't know. Bara en idé. :)

 

2
Markpooler. / Bästa poolstommen
« skrivet: december 14, 2006, 15:18:26:26  »
Hej kära medlemmar,

Jag tänkte bara slänga ut en fråga här i luften för att se vad alla tycker om alla de olika poolstommar som finns där ute i pooldjungeln, trä-, plåt- (rostfri/galvad), PP- (polypropylen), PE- (polyeten), glasfiberstommar etc. Kommer alla tycka samma? Finns det poolstommar som vi inte hört talas om? Nyheter? Bra/dåligt? Som det ser ut nu så finns det ju en uppsjö med poolstommar och desto mer jag läser om alla desto mer undrar man ju. Alla har ju olika erfarenheter från sina pooler. Lufta era tankar.

Mvh

Stefan


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan