Rubinpool Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Nyliga inlägg

Sidor: [1] 2 ... 10
1
Övriga frågor! / SV: PHU Anita Import- Export/Poolbutik - Nöjd kund
« Senaste inlägg av Anette Axelsson skrivet Igår kl. 22:55:05 »
Vi köpte pool samt glastak av Anita Phu 2017 och är mycket nöjda. Vi är flera familjer från Åstorp som har köpt från henne och alla är nöjda vad vi har hört. Vi gjorde allt arbete själv men support och leveranser har fungerat utan anmärkningar. Har vi behövt hjälp har de kommit direkt, vilket vi behövt vid 2 tillfällen. Enbart positivt!
2
Pooltäckningar / SV: Pooltak- räkna på ”besparing”
« Senaste inlägg av leonard skrivet Igår kl. 22:15:41 »
Hej,

Pooltak är ett måste om du frågar mig. Man badar mer än dubbelt så mycket iom att du även badar under rak när det är dåligt väder tex. Om man gillar att räkna kan man säga att priset ni betalar per "badtimme" blir lägre under förutsättning att taket inte kostar mer än vad ni redan har lagt ut på poolen.
Hemma hos mig är dessutom manuell städning i princip obefintlig, det behövs helt enkelt inte när det inte kommer in en massa skit. Visst jag har en robot som jag slänger u då och då men mest för att jag har köpt den. Tak ska man ha, punkt.
3
Byggtrådar / SV: Projekt att bygga en egen rund träpool.
« Senaste inlägg av JockeSamuelsson skrivet Igår kl. 22:09:01 »
Skulle helst göra stormen av lite härligt fet fura med par lager med linolja o boracol då dagens impregnering är igentligen bara för att göra ytveden likvärdig kärnveden.
Men även fast jag har alla tänkbara inköpskanaler så är det jäkligt svårt o få tag i furureglar.
Ett alternativ hade varit o gjort stommen i accoya som har 50års garanti ovan mark och 25 år nersänkt i vatten men det är inte helt billigt tyvärr.
Så det får helt enkelt bli impade reglar o börjar det ruttna om 10 år så är det bara elda upp skiten o fylla hålet eller bygga en ny  ;D
4
Pooltäckningar / SV: Brist på Polykarbonat till pooltaken
« Senaste inlägg av leonard skrivet Igår kl. 22:06:29 »
Hmm,
När en fabrik behöver betala förskott brukar det beror på problem med ekonomi hos fabriken självt eller dess leverantör. Är det brist på råvara får den som betalar bäst, inte först.
Nu vet jag inte var du köper ifrån, men det finns bra leverantörer i Sverige.

Jag kan förstås ha missuppfattat.
5
Markpooler. / SV: Poolrobot värt pengarna?
« Senaste inlägg av leonard skrivet Igår kl. 22:00:59 »
Hej,
Jag kan tycka att det är en onödig detalj. Jag Zodiac, tror det är en rx4400, som absolut fungerar och gör det  som den ska. Jag kör den ca en gång i månaden, mest för att jag har betalat för den. Men ärligt talat, det behövs ju inte. Har man gjort allt rätt är poolen är ren ändå.
6
SPA-projekt / SV: Allt klart för spabadet!
« Senaste inlägg av Ores skrivet Igår kl. 21:35:55 »
Har du köpt locket som privatperson av ett företag gäller Konsumenköplagen, oavsett garanti. Visar sig felet inom sex månader är det leverantören som har bevisbördan att felet inte var ursprungligt, så stå på dig om du tycker det är värt det.

Väldigt snygg spa-hörna, jag blir lite sugen på att skaffa en själv!
/Johan
7
SpaForum / SV: Små silverkulor som läcker ut på botten i spabad
« Senaste inlägg av J skrivet Igår kl. 21:02:10 »
Tack så mycket för svar med tänkbara orsaker.
Hoppas inte på kvicksilver  :o Ska kika under filterbehållaren om det kan finnas en stav. Läste att den inte fungerar med brom och det hade de förra ägarna istället för klor. Vi har haft det i 3 år och tycker väl att det låter högt i pumparna men vi har inget att jämföra med, men när jag sökte på lagerkulor så ser de precis ut som kulorna i poolen. Så kanske det är problemet! Jättetack!
Mvh J
8
Säljes / SV: Dreampools Polen.
« Senaste inlägg av leonard skrivet Igår kl. 20:56:27 »
Hej,

Taket är det inget fel på. Jag är fortfarande lika nöjd. Jag vågar påstå att det är samma tak som endel andra säljer fast under annat varumärke.
En kollega som bygger nu frågade om råd vad jag ångrade och skulle göra om. Jag svarade taket och trappa ska man ha, robot behövs inte.
9
Ovanmarkspooler / Dåligt påläst
« Senaste inlägg av Coach555 skrivet Igår kl. 20:39:52 »
Jag gjöt en platta igår med 100mm iso under 100mm betong till en JF 6.1x4.5.
Tanken var att lägga en matta direkt på sulan men det kommer ju inte gå ser jag nu pga stödbenen  :-\
Har någon något förslag som jag inte tänker på eller är det bara bita i sura äpplet och isolera med 70mm till
och skära ur så benen kommer i samma nivå?
10
Övriga frågor! / SV: Vatten läcka ?
« Senaste inlägg av Erica skrivet Igår kl. 20:37:52 »
Med tanke på att du har poolen täckt så låter 4-5 mm lite mycket för att bara vara avdunstning. En icke täckt pool och i ett vindutsatt läge och hyffsat varmt i poolen, ja då kan det dunsta bort så pass mycket. prova först att stänga cirkulationen och täta in och utlopp till poolen, låt det stå något dygn och mät. Har vattenförlusten upphört så har du  troligtvis någon mindre läcka i rörsystem eller filter. Det finns ett dolt läckage också som är lätt att missa om man inte tänker på det. Om det har kommit skräp emellan centralventilens tätningar så kan vatten börja läcka till filtrets avlopp, även när du kär i filterläge. Om avloppet är anslutet till riktigt avlopp så att du inte ser vatten komma ut ur någon slang eller så så kan vatten bara försvinna utan att du märker något annat än att poolnivån sjunker. Vi har råkat ut för det ett par gånger på vår pool, och förlorade stora vattenmängder vid de tillfällena. Är läckan i själva poolen så brukar ju belysningarna vara det som är det mest misstänkta. Sänker man ned nivån så upphör i så fall läckaget när man kommer under lampornas nivå.
Sidor: [1] 2 ... 10
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Bästa pris på poolsvampen.
Pooler, spa bad!
Pooler, spa bad och mycket mer!
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd