VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - quinoa

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / SV: Ensam, pooltäckning med stroppar?
« skrivet: augusti 13, 2013, 10:53:38:38  »
Lutar helt klart åt en färdig variant för oss. Denna ligger väldigt bra till just nu http://www.plastman.se/category.html/ribbtopp även fast kostnaden blir något högre än vad vi tänkt oss från början. Skillnaden i pris mellan denna typ av skydd och en hemmasnickrad variant är inte speciellt stor, och vi har en hel del småprojekt att pyssla med i nya huset ändå. 

2
Pooltäckningar / SV: Ensam, pooltäckning med stroppar?
« skrivet: augusti 12, 2013, 21:01:44:44  »
Tack för alla svaren! Har redan kommit till insikt att jag får göra avkall på ett eller flera av önskemålen.  <hmm>
Var till ett par pool-ställen idag och fick lite förklarat. Så nu ska jag titta på alla länkar och bra tips ni kommit med!  <antman>

3
Pooltäckningar / SV: Ensam, pooltäckning med stroppar?
« skrivet: augusti 12, 2013, 10:02:51:51  »
Snabba svar! :-)

Upprullare hittade jag under natten, verkar finnas till ok pris. Fungerar det hyffsat till poolskydd med stroppar? Stropparna fastnar inte? Hmm, eller man kanske plockar av stropparna innan upprullning?

Ska titta på vad aluminiumprofiler skulle kosta i lämplig längd.

"Problemet" med poolen är att den inte verkar vara av standard storlek. Har hittat en hel del poolskydd till nedsatt pris och även begagnat, men i fel storlek. Poolen har även en upphöjd kant över altanen och då har jag dragit slutsatsen att om vi ska ha skenor eller liknande för att fästa poolskydd blir det extra arbete och kostnad.

4
Pooltäckningar / Ensam, pooltäckning med stroppar?
« skrivet: augusti 11, 2013, 23:16:49:49  »
Första inlägget här på forumet. Flyttade in under sommaren i hus med pool. Tidigare husägaren har använt vanlig presenning fäst med rep som poolskydd. Vi vill nu införskaffa något säkrare. Funderar på ett billigare alternativ, men hur klarar man av att ensam ta av och på tex en pooltäckning med stoppar utan att både poolskyddet och jag hamnar i poolen?

Tacksam för beskrivning hur ni gör, för det bara måste gå att fixa det själv! Kan inte alltid vara två.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag