Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - samg

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / SV: ovanförmark pool contra markpool
« skrivet: april 27, 2008, 17:50:31:31  »
Tack så mycket för din tips Bidda! ::)

2
Ovanmarkspooler / SV: fiberglas pool
« skrivet: april 27, 2008, 17:32:49:49  »
Tack Bidda för ditt svar!
 vet du var kan man köpa sådan pp pool och vad det kostar? jag vet att fiberglas poolar är dyrare men vad är det fördelar med den kontra vanliga med liner?

3
Ovanmarkspooler / SV: ovanförmark pool contra markpool
« skrivet: april 27, 2008, 12:31:21:21  »
tack Bidda!

Min altan är ca 70 cm ovanför mark. Jag har funderat på att antingen gräva lite typ 80-90 cm och ha poolen delvis nergrävt och sen bygga en däck i höjd med min altan eller bara köpa en ovanmark pool och sen bygga däcket. naturligtvis blir med den andra alternativet olika höjd på dessa två däck men jag kan sätta några trappor från min altan till pooldäcken. jag vet faktiskt inte vilken av dessa blir billigare ellere mer praktiskt. Jag vet inte ens vad dessa kommer kosta nig, men jag har typ 150000 i budget som jag vill satsa på en stor pool 3.5mX7.5 m helst oval.
 tack för all tips. <hmm> <dontkn>

4
Ovanmarkspooler / SV: fiberglas pool
« skrivet: april 27, 2008, 12:23:31:31  »
Tack JJboy!

Jag undrar om man kan använda fiberglas pool ovanmark helt t ex i en trädäck eller inte? Vilken är bättre överlag fiberglas eller denm traditionella med stålstomme och lina? hur skiljer prismässigt? <dontkn>

5
Ovanmarkspooler / fiberglas pool
« skrivet: april 26, 2008, 13:07:33:33  »
Hej!
Är det någon som har erfarenhet av fiberglas pool? Vill bygga en pool i trädäck och vet inte om jag ska satsa på vanliga pooler med stålstomme eller färdiga fiberglas?
m v h siamak g

6
Ovanmarkspooler / ovanförmark pool contra markpool
« skrivet: april 26, 2008, 12:10:02:02  »
Hej!
jag har funderat på att bygga en swimningspool i mitt gård. Jag är så tacksam att få tips om vad man ska tänka på innan man bygger upp en, Vilken pool är bättre? nackdelar och fördelar med ovanförmark pool contra markpool. Vi har tånkt faktiskt att bygga poolen i en trädåck ovanför marken för vi har en stor altan och vill bygga poolen jämte och i samma nivå som vår altan. Tacksam för all tips.
m v h
samg

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag