Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Sammyj

Sidor: [1]
1
Teknik / Pump visslar/sjunger
« skrivet: augusti 16, 2015, 10:11:53:53  »
Blev poolägare när vi köpte hus i vintras en 25" liters historia med micro 33 pump och sandfilter. Har varit lite problem med pumpen då den morrar ganska mycket när den är igång. För någon vecka sedan började det vissla/sjunga också från pumpen så jag tänkte lagerna har gett upp.

Isär med pumpen byte både främre och bakre lager. Gick som en dröm efter detta och alla ljud försvann. Men efter några timmar börja den sjunga igen. Ljudet verkar komma mellan pumpen och motorn. Skiftade packningen här emellan också (skum grej med en fjäder på).

Den blev tyst igen men efter någon dag kom ljudet tillbaka igen. Håller jag fingret i skvallerhålet under till så försvinner/dämpas ljudet så det kommer fortfarande från axelryckningen verkar det som.

Jag har slut på idéer någon som kan bidra med vad jag kan göra eller det är bara att hämta grävmaskinen och fylla igen poolen? :)

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag