Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - sälis

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Glasfiber pool - svag beläggning
« skrivet: april 19, 2011, 16:09:50:50  »
Hej
Vi har haft våran glasfiberpool i två år. I höstas när vi tappade ur vattnet till nivån som är tillåtet (har den nedgrävd) såg jag att kanten som varit under vattenytan hade en svag gul beläggning som satt stenhårt. Jag prövade c-vitamin tricket (metall i vattnet - fått tips på forumet) och beläggningen försvann. Ett annat medel som också fungerade var Silicon Bang (tror att det stavas så - används i badrum för att ta bort kalkavlagringar). Problemet nu när vi ska börja vårstäda polen så har jag även beläggningen på botten, trapporna mm. Eftersom polen är nergrävd så vi kan inte tömma den som helhet dvs på något sätt måste jag kunna rengöra den med vattnet i. Läste att någon tillsatt askorbinsyra men fått problem med vita partiklar som sandfiltret inte kunna ta hand om. Hur ska jag gå vidare? Otroligt tacksam för tips!

hälsningar
Tina

2
Pooltäckningar / pooltak - skenor direkt på trällen/försänkta?
« skrivet: augusti 29, 2009, 22:18:51:51  »
Hej
Har bestämt mig för ett pooltak klassik B. Funderar på hur jag ska göra med skenorna. Har ni lagt dem ovan på trätrallen eller har ni försänkt dem i trallen? Borde vara lätt för barnen att göra illa sig på dem om man inte försänker dem. En annan fråga. Hur breda är skenorna?

hälsningar
Sälis ::)

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan