CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - H Hedning

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Svenska Badrumsinredningar
« skrivet: maj 12, 2018, 12:43:15:15  »
Jag tror faktiskt ha sa att det var dom som styrde specen för tillverkningen av baden. Jag tolkade det som det var deras egen tillverkning. Köpte till en wifi-modul till mitt. Smidig anslutning med en snabbkontakt.

Ja, när jag kollade på Vancouver hade dom sin sida lös och visade. Viskan och artesian säljaren fick plocka bort och visa. Jag såg att det var trä och då tackade jag för mig och beställde Vancouver.
Känner att det inte finns något som motiverar det dubbla priset hos dom andra. 20 000:- kan jag acceptera.

2
SPA-projekt / SV: Budgetbad?!
« skrivet: maj 10, 2018, 10:01:46:46  »
2 liggplatser så är ett Vancouver från SBI perfekt. Ca 70-80 000:- för det.

Varning! Passa er för Trademax/Chilli (samma ägare) det är riktiga skojare! Köpt utomhus möbler som kom transportskadat 4 ggr för dom inte kunde packa grejorna ordentligt. Resultatmässigt så har dessa företag otroligt dålig ekonomi och det är helt omöjligt att få prata med någon på deras rekl avd. Går bara få tag på dom via mail.

3
SpaForum / SV: Svenska Badrumsinredningar
« skrivet: maj 10, 2018, 09:45:41:41  »
Har ett Vancouver. Grannen har ett Vancouver och 2 på jobbet har det också. En annan granne har ett Dallas. Alla är nöjda inkl vi. Service och bemötande i toppklass. Jag var helt inställd på att köpa ett Viskan eller Artesian spa från början, men som tur var så fanns dom samtidigt på en mässa och efter jag jämfört på riktigt, så blev det ett Vancouver istället. Det som avgjorde var att det är helsvetsad Aluminiumställning som badet är byggt på. Dom andra har trä!!! Känns ju sådär med vårt klimat ::)
Har inte mätt energiförbrukningen, men vi badar 2 - 3 ggr per vecka ca 1 tim och jag har ingen större skillnad på elräkningen mot förut. Har testat att sänka temp från 38 till 30 gr med ca -10 gr ute i vintras tog det 7 dagar med lock på. Så välisolerat är det.

Sen har dom egen fabrik i Kina som monterar komponenterna och karet. Dom styr själva över tillverkningen. Så är man rädd för att köpa kinatillverkat, vilket nästan alla på marknaden är, så ska man ju inte köpa en Volvo heller. Det viktiga är att dom är testade och service och garantier finns.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag