Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ramona k

Sidor: [1]
1
Teknik / Balboa elcentral strömlös p.g.a. kortslutning - vart vända sig?
« skrivet: mars 15, 2015, 16:28:23:23  »
Hej!
Vi har en pool med Balboa elcentral. För ett tag sedan gick säkringen 5-6 ggr medan vi badade, och  slutligen även jordfelsbrytaren. Nu är den helt strömlös. Vi hade hit en elektriker som sa att det hade blivit kortslutning - han visste dock inte vart, eller vilka komponenter han skulle byta ut. Han kontaktade därför Balboa water group, dock utan svar ännu. Hittade ingen återförsäljare i Sverige...
Kan vi ha en sådan tur att någon av er har varit med om ett liknande problem? Eller som kanske vet vilka komponenter som sannolikt ska bytas ut (och i så fall vart man beställer dem)?
Tack på förhand från en nybliven poolägare som inte fått bada så mycket ännu... ;)

2
Teknik / SV: Hjälp, jag hittar ingen manual till "touchspas"-displayen
« skrivet: mars 01, 2015, 21:30:47:47  »
Stort TACK Janne!!

3
Teknik / Hjälp, jag hittar ingen manual till "touchspas"-displayen
« skrivet: mars 01, 2015, 17:41:37:37  »
Hej! Jag har ett problem. Jag köpte en begagnad pool, och blev uppenbarligen så till mig över detta poolköp att jag inte ens frågade om någon manual. Tänkte i min enfald att det gick att hitta på nätet. Men icke. Det är en Portaril-pool med Balboapump, och på displayen står det "touchspas". Den har funkat fint i några veckor, men nu kan inte få igång uppvärmningen. Finns det någon där ute som kan hjälpa mig att hitta en manual vore jag väldigt tacksam.  :)
Med vänlig hälsning, /Ramona

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag