Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - rebels

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Alternativ lösning?
« skrivet: april 29, 2015, 08:52:38:38  »
Hej

Jag har en rund nedgrävd pool och tycket att alla poolsarger som finns att köpa är väldigt dyra och inte heller så estetiskt tilltalande i vår trädgård. Jag har funderat på om det finns någon form av sten man kan lägga runt kanten som är sågad, eller på annat sätt möjlig att lägga runt en rund pool? Mycket tacksam för tips.

2
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / allternativ poolsarg
« skrivet: april 28, 2015, 12:01:09:09  »
Hej

Jag har en rund nedgrävd pool och tycket att alla poolsarger som finns att köpa är väldigt dyra och inte heller så estetiskt tilltalande i vår trädgård. Jag har fundrat på om det finns någon form av sten man kan lägga tunt kanten som är sågad, eller på annat sätt möjlig att lägga runt en rund pool? Mycket tacksam för tips.

3
Köpes / poolöverdrag rund 5m
« skrivet: juni 01, 2011, 21:31:50:50  »
Vill köpa någon form av poolöverdrag till en rund pool med diametern 5 meter, inget sådant "orgina" med gummistroppar utan något bättre och enklare. Även tips mottages hjärtligt.

4
Markpooler. / SV: Poolrobot
« skrivet: maj 19, 2011, 20:56:10:10  »
Jag fick hem min idag och har testkört honom och den funkar finfint! Var köper man 110v uttaget? vill också ha ett sådant ju..

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag