Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ravedog

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / SV: Ovanmarkpool från intex med trädeck runt, problem?
« skrivet: augusti 02, 2010, 13:15:08:08  »
Hej Johan!

Tack för svaret, det låter bra :)

mvh,

Ravee

2
Säkerhet / SV: 2-åring drunknat i uppblåsbar familjepool
« skrivet: juli 29, 2010, 14:49:39:39  »
Innan jag satte upp min ovanmark pool så ringde jag till vår kommuns byggnadskontor för att höra om just detta. De hade inte den blekaste om vad som gällde, när jag började rabbla allt jag läst på nätet (över 90 cm pooldjup så bör man ha staket på 1 m kring det osv) så svarade de kort och gott med att de inte visste och att det i princip bara var till att köra på. Inte ett ända råd eller liknande fick jag.

Lider så ohyggligt mycket med familjen som detta hände, det ända man kan hoppas på är att detta bidrar till strängare regler för ovanmarkpooler.

mvh,

/R

3
Ovanmarkspooler / SV: Ovanmarkpool från intex med trädeck runt, problem?
« skrivet: juli 29, 2010, 14:45:29:29  »
Hallå igen!

Är det verkligen ingen som har någon tanke om detta?  <help>

mvh,

/R

4
Ovanmarkspooler / Ovanmarkpool från intex med trädeck runt, problem?
« skrivet: juli 27, 2010, 15:50:53:53  »
Hej alla!

Long time listener, first time caller som det heter.  O0

Jag har köpt en intex rörpool, 457x91 cm, rund med metallram. Jag har grävt ur 10 cm i gräsmattan och lodat, lagt stenmjöl, paddat och lagt cellplast. Kring poolen har jag byggt ett staket som löper runt hela poolen samt en altan på ena sidan om den.

Jag utgick efter måtten 457 i diameter när jag satte staketet och poolen går fri även med vatten i mot staketet när vi fyllt den. Efter att ha haft poolen och nyttjat den i någon vecka ser jag dock att mellan benen på poolen så buktar linern ut lite och "touchar" precis vid staketets nedankant. Inne i från poolen kan man inte känna någon kant men jag ser att den tar i lite mot staketplankornas nedankant.

Jag lade lite 13mm cellplast mellan staketet och poolen för att jämna av det så att där inte skall vara någon kant i alla fall samt att poolen har lite möjlighet att komprimera cellplasten om det skulle behövas (samt att när poolen rör sig så skaver det inte mot träet i alla fall).

Till frågan, vad tror ni experter om detta? kan det vara ett problem att ha det så?

Tack på förhand! <antman>

mvh,

/R

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag