Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - SAM2

Sidor: [1]
1
SpaForum / Badfabriken spabad
« skrivet: oktober 07, 2019, 10:43:18:18  »
Hej,
Någon som har erfarenhet av spabad från Badfabriken i Skene?
Är ni nöjda?

2
SpaForum / SV: Välkända Spabad
« skrivet: oktober 07, 2019, 10:40:27:27  »
Det är led-lamporna som inte vill fungera. Dessa sitter runt hela badet och endast de 2 som är på sidan där displayen sitter fungerar. I börja fungerade alla lite då och då men efter nån månad vill dom inte längre. Badet är fullisolerat och en gång kom säljaren och rev ut isoleringen där lamporna och några kontakter sitter och fingrade lite. Felet fixades inte men nu är det ju inte längre fullisolerat. Återförsäljaren har skickat en styrmodul som de sa att jag skulle byta så det gjorde jag men utan resultat. En gång skrev dom att de skulle skicka hela ledslingan så kunde jag byta den och alltså riva mer av isoleringen, någon ledslinga kom såklart aldrig. Efter många telefonsamtal och sms utan resultat har sedan länge gett upp och får acceptera att de extra ledarna (6000:-) förblir mörka (ibland lyser de jättesvagt men inte alla färger). Badet är ju iaf 3-4år nu men köpa dyrt är inte alltid bra.
Vilket märke var det?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag