CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - FG

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Bruna beläggningar i glasfiberpool
« skrivet: mars 15, 2017, 12:16:57:57  »
Hej,
Jag har problem med bruna beläggningar i min glasfiberpool. Det är beläggningar som inte går att gnugga bort för det sitter en bit in i gelcoaten. Vi har egen brunn och har något förhöjda värden av koppar och mangan så jag misstänker att det är någon metall som biter fast. Efter att ha läst här och på diverse andra forum så provade jag att hälla i ascorbinsyra i poolen. Ingenting hände. Efter detta så hittade jag Metall Magic och provade att hälla i det men inget hände.  Efter detta så tömde jag poolen och provade lite av varje för att lösa upp avlagringarna.Jag provade klorpuck, klorin och koncentrerad ascorbinsyra. Ingenting av detta hade någon påverkan på fläckarna. Till slut så provade jag betpasta och då löstes det upp.  Gjorde i ordning hela poolen och fyllde nytt vatten. Efter några månader så var problemen tillbaka. En annan intressant input är att grannen också har en pool med liner och han tar vatten ifrån samma brunn och han har inga bruna fläckar. Är det någon som har en ide vad det kan vara.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag