VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - LUS

Sidor: 1 ... 3 [4]
31
SpaForum / Spabad från Rubinpool
« skrivet: februari 03, 2010, 23:15:40:40  »
   I det hus som brann ner i somras hade vi en jacuzzipool ca 2 meter i diameter och var rätt nöjda med den. Det enda jag gjorde med den under de 19 åren vi hade den var att byta en ventil. När läget är som det är så bestämmde vi oss för att köpa ett riktigt spabad. Vi skall ha det inomhus så kravet på isolering faller bort. Kraven vi hade var: 2 liggplatser och gärna 3-4 sittplatser om fler skall bada. Filterpump och minst 2 st jetpumpar. Skall VV från acctank så ville ha lite space innanför sargen för detta med. Vi hade 6 jets i vårat gamla bad och jag tror aldrig vi körde med 2 pumpar någon gång! Huvudsaken är att man kan reglera dem någorlunda vettigt! När det gäller spa med 2 liggplatser finns det inte en uppsjö av dem vad jag kunnat hitta. Var och tittade på 100 000+ bad och blev inte jätteimponerad av dem. Lite "tråkig" yta på plasten, vill ha blankt som innan. Till slut hittade jag Rubinpools spa som hade den "planlösningen" vi ville ha! Om det var dyrt eller billgt vet jag inte runt 55 000:- är väl knappt en bättre begagnad bil? Nej! Vi har inga nya bilar, prioriterar annat som synes.. Bryr mig inte vad grannarna tycker heller om jag skall vara ärlig! Kunde tagit hem det från Kina för kanske 1/3 del av priset, men då måste man köpa ett antal stycken och det är jag inte intresserad av! Platsen fanns för att sätta VV innanför sargen. Vet inte så mycket om Rubinpool, trevliga killar med rätt "stuk" helt i min smak, inte i centrum och små lokalkostnader. Har någon av er köpt ett spa från Rubinpool och är ni nöjda/missnöjda med det? Om ni inte vill skriva här så kan ni PM:a mig.

32
Pooltäckningar / Poolskydd med tak
« skrivet: oktober 21, 2009, 18:37:07:07  »
  Någon som har erfarenhet av denna firma/pooltak här på forumet? http://www.poolcoverusa.com/ Ser bra ut deras grejjer och priserna vet jag dock inget om än så länge, frakten är väl ett stort avbräck det med. Fanns ett man lyfte av som jag tycker verkade smidigt och var nog klart billigare än rullbart. Ca 6.5 X 5 meter för ca 47000:- + frakt & tull är ju inte så blodigt tycker jag. Erfarenheter vore ju intressanta om nån har detta!

33
Markpooler. / Gjuten vs Makadamm/Stenmjöl
« skrivet: oktober 13, 2009, 22:27:34:34  »
  Sitter och tittar vilken sorts pool jag skall bygga/köpa till våren Undrar varför man måste ha gjuten platta till tex Folkpools Plåtsarg men inte till Träsargen? Visst är det enklare med gjuten platta och kostnaden blir nog den samma skulle jag tro. Någon som vet varför?

34
Pooltäckningar / liner var köpa till vettigt pris?
« skrivet: oktober 12, 2009, 21:12:21:21  »
  Har tittat runt lite och hittar inte var man köper måttbeställd Liner till vettigt pris någonstans? Någon Fransk firma nämdes men adressen "tog" inte tex. Eftersom jag beräknar göra poolen själv från början med plåtprofiler så är måttbeställt som gäller.

Sidor: 1 ... 3 [4]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan