VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - slottet

Sidor: [1]
1
Säljes / Komplett Mini Master
« skrivet: mars 14, 2013, 11:39:21:21  »
Vi har precis köpt en komplett Pahlen Mini Master för ph och klor med tillhörande slangpump och elektroder men har nu insett att vi inte kommer att installera den på vår pool. Produkten är helt oanvänd, fortfarande i orginalförpackningen och inköpt i Svensk poolaffär och full garanti finns. Nypris ca 15000. Säljer den komplett för rimligt pris!

Ska enligt de som vet vara riktigt bra att använda!

2
Markpooler. / Pooltak och dunstning! HJÄLP
« skrivet: juli 21, 2009, 23:10:29:29  »
hej alla!

Vi håller på att bli galna här på Öland. Har ju ett classic C tak till poolen och nu undrar jag hur mycket som är brukligt att vattnet dunstar. Anledningen att jag frågar är att vi har förlorat ca 1,5 cm på sex dagar och vår dräneringsbrunn rinner hela tiden, även om det bara är en liten mängd.

Har hällt i nåt tätningsmedel från Frankrike som jag köpte på poolstore men det verkar kanske inte riktigt ha hjälpt. Räknade lite på det och i rena litrar är det 850 som har försvunnit på dessa sex dagar.

Kan det vara en rimlig dunstningsmängd. De sista 4 dagarna har vi barit bortresta och således inte badat något.

Tacksam för alla svar!!! <help> <help> <help> <help>

Vicki

3
Vatten och kemi / värdena på vattnet!
« skrivet: juli 04, 2009, 16:12:32:32  »
Hej!

Nu har jag haft  min pool igång i två månader och jag är inte riktigt nöjd med mina vattenvärden. Jag kör med saltgenerator och pooltak och mäter mina värden med en aquacheck.

När det gäller kloret kan jag gå från 0 när taket varit av till 8,7 nu när taket varit på i ett dygn.
PH varierar också och jag hade det på 7,6 i förgår och nu när jag mätte var även det på 8,7.
Alkaliniteten ahr alltid varit hög runt 250-268 men vi har ju mycket kalk i vattnet på Öland.

Jag har hällt i över 5 kg PH sänk (vid olika tidpunkter) men det verkar bara hjälp till i några timmar för sedan är ju ph värdet högt igen.

Någon som har några förslag på vad jag ska göra <help> <help> <help> <help>

Vicki

4
Markpooler. / Akut hjälp behövs!!!!
« skrivet: april 29, 2009, 22:26:52:52  »
Hej!

En snabb fråga till er som har erfarenhet av idealcovers pooltak.

På sektionerna av plast står det att enbart en sida är "UV-protected", men det står inte vilken, är det någon som vet vilken, sidan med den tjockare plasten med text på som ligger upp i kartongen eller är det sidan som ligger ner i kartongen och som bara har tunn blå plast på sig ??? ??? ??? ??? ???

Misstänker att det är ganska viktigt att man får det rätt, vi har monterat två sektioner i dag och hade behövt veta innan vi fortsätter

Vicki

5
Byggtrådar / Äntligen är poolen klar!
« skrivet: januari 23, 2009, 14:18:28:28  »
Nu äntligen börjar det likna något. Efter att kollat runt lite på forumet i höstas har jag nu oväntat fått med mig maken i mitt projekt och nu kör vi.

Massa olika offerter till höger och vänster med väldigt olika pris men efter en tids tjafsande fram och tillbaka blir det en pool från poolstore 4,5*9 med roman trappa, mosaikliner, LED färgad belysning, värmepump och pooltak. Ja när mannen hänger med då blir det allting meddetsamma!!!!! Allting för det fashinabla priset av 225 500 men det är nog ett bra pris trots allt

Håller nu på och kolla när vi ska gräva, har ni några råd, köra på nu eller vänta en månad till. Vi bor på Öland så det blir nog inte så mycket snö till men man vet ju aldrig.

Fällde 19 björkar på tomten förra helgen så det såg ut som kriget men nu är stubbarna frästa och allt ris borta :) Ett besök på akuten blev det dock när min pappa körde motorsågen rätt in i handflatan :'(

Alla tips runt själva bygget mottages gärna!!!!! <antman>


6
Markpooler. / Skulle uppsaktta lite tips!
« skrivet: augusti 27, 2008, 14:37:29:29  »
Hej!

Vill skaffa en markpool men jag har lite undringar om vad som är bäst och hur mycket det kommer att kosta. Storleksmässigt tänker jag mig minst 10x4 :)

Eftersom min man är helt ointresserad av detta projekt behöver jag lite tips av er som är lite intresserade av ämnet "pool". Min ande hälft har även tummen mitt i handen så jag  kan inte förvänta mig någon som helst hjälp därifrån.

Vad bör jag tänka på och vilken sorts pool tror ni skulle bli bäst.  <help>

Alla synpunkter mottages gladeligen

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag