VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan
 

Författare Ämne: Frågor om nedgrävning/altan kring Intex-pool och olika mått  (läst 1088 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad henrik79

Frågor om nedgrävning/altan kring Intex-pool och olika mått
« skrivet: september 25, 2021, 19:41:37:37 »
Håller som bäst på att förbereda nedgrävning och altanbygge runt vår rektangulära XTR-intex-pool. Några frågor till er som redan gjort detta.

1) Kan man lita på att höjden på hela rasket är 1,32 cm? Det är ju av största vikt att poolen hamnar i rätt nivå med reglarna för altanen.

2) Hur får man egentligen trallbrädorna att passa exakt mot poolen? Jag tänker att den är lite "svajig" när den ej är fylld, och det är inte helt lätt att veta exakt hur mycket den expanderar ut åt sidorna. Rimligtvis borde det bli exakt som måtten på ritningen, men finns det något smartare sätt? Det får ju inte diffa mer än på nån cm om man vill få till en snygg sarg om trallen går parallellt med poolens långsida.

3) Går det att göra detta utan en nivålaser? Hur i så fall? Vad hade ni som referens när ni mätte hur högt isoleringen/makadamen ska vara?

Kommer att köra 10 cm makadam och 5 cm XPS-300 isolering under poolen, sen fiberduk. Benen kommer att stå på cementplattor, även de 5 cm höga.
Tack på förhand
H

Poolgiganten

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan