Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - karljon

Sidor: 1 ... 5 [6] 7
51
Markpooler. / SV: PEM/tubolit i mark
« skrivet: juni 17, 2017, 12:45:00:00  »
Man ska inte använda någon värme typ varmluftpistol eller gasol.
Man kan värma slangen med varmt vatten det bästa är om den får ligga i solen en dag. Om du gräver tillräckligt djupt under plattan och kärnborrar ett större hål så ska du nog få in den man kan borra lite snett ut. Vi elektrosvetsar skarvar för det mesta. Men plast kopplingar håller det enda man ska tänka på är att inte bygga in dom olyckan kan ju vara framme och då vill man komma åt dom jag har haft AHs kopplingar till mina solfångare liggande på taket i 18 år utsatta för sol inga problem och det finns dom som använder dom till tryckavlopp ibland.

52
Markpooler. / SV: PEM/tubolit i mark
« skrivet: juni 17, 2017, 08:52:23:23  »
Inga problem gör det var och varannan dag i jobbet om du vill vara extra noga så kan du tejpa skarvarna med silvertejp

53
Uppvärmning / SV: Solvärmematta på tak
« skrivet: juni 13, 2017, 19:24:21:21  »
Hej jag har dom här solfanger.no/download/manualer/solfangere/fafcomonteringsanvisning07.pdf
på ett betongtak tryckregel i dalen 95x45 sen tryck trall 21x95 längs taket som dom ligger på fastspända med band tar inte ner dom under vintern utan ser till att dom är tömda på vatten blåser med luft man kan även ta en vatten dammsugare till hjälp har legat på taket i ca 18 år jag har fyra till 42m3 dom dyrare tror jag men håller och bra effekt

54
Markpooler. / SV: Poolrenovering
« skrivet: juni 10, 2017, 19:59:20:20  »
Efter flockning så ligger det mycket järn på botten. det kommer att ta några gånger med flockning innan man har klart vatten.Sen är det bara att upprepa processen när jag fyller på under badsäsongen blir alltid lite grönaktigt när jag fyller på.   

55
Markpooler. / SV: Renovering av Betongpool - Vatten utifrån
« skrivet: juni 09, 2017, 20:11:05:05  »
Beställ en liner tål vatten inifrån och utifrån epoxy nej tack cancerframkallande

56
Markpooler. / Poolrenovering
« skrivet: juni 07, 2017, 22:20:30:30  »
Hej nu har jag provat att både uppdatera mitt gamla ämne och startat ett nytt flera gånger verkar som mina bilder är för stora så ni som vill se bilder får kolla på denna länk http://kennethj.se/pool.html
Jag la linern i helgen och fyller med eget vatten tyvärr så har jag järn i mitt vatten så det blir att klorera och flocka några dagar.
Det fick bli svärsonen som fick det första doppet som det var han som fick gå i det 15° vattnet och montera inloppen.

57
Tror att det var 29.90 m² på bauhaus jag har eget vatten men med järn i så det blir att klorera och flocka.

58
Använd konstgräs matta det la jag under min liner över xps skivan först en fiberduk en sådan som man använder vid markarbeten sedan konstgräs matten det räknar jag med ska räcka. Kolla bilder på denna länk.
http://kennethj.se/pool.html

59
Markpooler. / SV: Nya husägare med gammal pool
« skrivet: april 28, 2017, 19:33:13:13  »
Hej om det nu är en glasfiber stomme spackla upp hålen med glasfiberspackel och alla sprickor. sen kan du välja att behålla sanden men jag skulle byta frigoliten till cellplastskiva av XPS-typ och på den en konstgräsmatta den botten har jag tänk mig att använda mig av till min poolrenovering. Sen är det bara att mätta in poolen och beställa en liner och en duk till till vägarna. jag köpte typ en skumgummi som man har till isolering av kylrör av företaget där jag beställde linern. 

60
Uppvärmning / SV: Rådgivning byte värmesystem
« skrivet: april 25, 2017, 19:05:02:02  »
Hej jag beställde en roll top från det här företaget nu när jag renoverar våran pool kostar under 20,000 till en 4x8 och om jag läste rätt så bor du i Karlstad företaget ligger där så du bör spara in på frakten.
http://pdkprodukter.se/poolskydd-och-pooltackningar/

Sidor: 1 ... 5 [6] 7
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag