VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Söderberg

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Cirkpump
« skrivet: oktober 18, 2010, 22:46:32:32  »
Hej! det mesta går att fixa med prylar man kan få tag i sverige. Med lite mek så fungerar det mesta. Jag skickar PM och berättar mer!

2
SpaForum / SV: Sanera ett spa!
« skrivet: februari 16, 2010, 11:48:12:12  »
Körde med en dragkabel, en sådan man har när man drar fran el genom vp rör, lite disktrasor och en skruvdragare och saken var biff. Nu visade det sej att det vatten som man fyllt på kom från en bil som hämtade vattnet från komunens vattentäkt och det var brunt och skitigt, så när vi tog från husets vatten blev det klart och rent.

3
SpaForum / Sanera ett spa!
« skrivet: februari 06, 2010, 12:32:11:11  »
Håller på och lagar span, dock är jag ganska usel på vatten och kemi då jag inte har något eget.

En kund som har ett spa som stått still i flera år (Utställningsex) med en del vatten kvar i slangar och pumpar har nu svårt att få detta rent.
 
Troligen är det inte bara mögel i vattnet utan även en del kryp som kommit in och myst i slangar mm. Kund säger att han får en hinna på vattnet liknande olja. Har har kört rör cleaner (nitors)  och ett annat märke vilket jag inte minns just nu, 4 gånger men det försvinner inte.

Nu ska vi dit och göra rent spat. Jag kommer öppna upp pumpar och göra rent dessa för hand, men då rör cleaner inte verkar bita, vad kan ni rekomendera?

4
SpaForum / SV: Är det värt att lägga extra pengar på stereo i spabadet?
« skrivet: november 06, 2009, 01:04:07:07  »
Ok, jo det är ju bekvämt med stereo i spat, men kostnaden är ibland lite för mycket, för 10 000 får man en bra anläggning och den kräver inte värme utan snarare kyla, bara det är torrt så trivs den. Vet en som kopplade in bas och högtalare och satt i takfoten på huset, blev ett jäkla tryck, för bara någon tusenlapp! Men han kunde ju inte välja musik efter ett tag, då fick han gå in och trycka på cd spelaren.

5
SpaForum / SV: har beställt mig ett nytt bad
« skrivet: november 06, 2009, 00:55:42:42  »
Lite nyfiken på hur det har gått med din Gazebo, det har ju gått några månader nu så kan du inte lägga ut lite bilder?

Har du några bilder på ditt spa det vore kul att se oxå.

6
SpaForum / SV: Förbrukning pga mängden bad?
« skrivet: november 03, 2009, 01:38:08:08  »
Andvänder man badet rätt så drar ett spa runt 3000-4000 kvh per år, då talar man om bad på 3 ggr i veckan, ca 20 min per gång. Sedan har man ju massa faktorer som spelar in, bubblor i spat är den största banditen, har man barn så vill dom ofta ha bubblor i spat, står sedan spat i 10 minus i en månad med kall luft in i varmt vatten så kommer värmaren gå på högtryck!! lär dej hur man ska ta vara på spat för att hålla 3-4 000 kvh, det klarar dom flesta spa seriösA SPA säljare, sedan kan du ju alltid fråga om deras spa är CE märkt, kan dom inte svara på det så leta ny leverantör!

MVH
Stefan

7
SpaForum / SV: Är det värt att lägga extra pengar på stereo i spabadet?
« skrivet: november 03, 2009, 01:27:59:59  »
Nej, ofta är det bara en vanlig stereo som du kan hitta i din lokala mekonomenbutik för 500:-. Det unika är att den är monterad i ditt bad, men du kan lika gärna montera den själv utanför, sedan ett antal högtalare runt om och du får mycket bättre ljud än med orginalhögtalarna!!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag