CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - hemirg

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Rördragning av PEM-slang genom yttervägg
« skrivet: maj 15, 2019, 14:50:34:34  »
Letar efter tips och bilder på smarta rördragningar genom ytterväggen. Startar en ny tråd för att jag inte hittar något om det sedan tidigare.

Har tänkt använda en del av garaget till pumprum. Men garaget har gjuten platta så det blir mycket svårt att dra 50mm rör genom golvet. När plattan gjöts så lämnades plats i ena hörnet för indragning av fjärrvärme. Detta utrymme har rörmokaren paxat till en kulvert för just fjärrvärmen. Innan han visste att detta utrymme fanns så ville han inte borra hål i golvet för kulverten eftersom det bl.a. finns rör i golvet till golvvärme som nu ska kopplas in.

PEM-rören som ska in i garaget har diametern 50mm och är mycket styva. Böjningsradien är ganska stor i förhållande till rördiametern och jag vill helst undvika skarvar under mark. Denna installation riskerar att bli väldigt ful och synlig. Om någon har tips och gärna bilder på hur man kan få till detta på ett bra sett, så tas de mycket tacksamt emot.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag