VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - zzaphod

Sidor: [1]
1
SpaForum / Ny medlem som letar tips
« skrivet: april 16, 2017, 17:22:19:19  »
Hallåj!

Tänkte bara presentera mig innan jag börjar ställa en massa frågor  ;)
(Som man ju brukar få göra när man skaffar nya prylar)
Bor i Värmland, har just uppgraderat från en vedeldad badtunna med extern kamin och sandfilter till ett Westerbergs Luxury 2.0 Audio som förhoppningsvis skall hämtas till veckan om hålet i altanen efter det gamla hinner bli igenlagt tills dess  :)

Badet är inköpt begagnat fast nytt, låter det konstigt?
Killen jag köpte det av har haft ett sådant bad i snart 2 år som var behäftat med ett gjutfel i sittdelen och alla dessa byttes tydligen ut kostnadsfritt av Westerberg vilket ledde till att han fick ett nytt på pall. Då behovet av pengar till ett garagebygge var större än badlusten så sålde han det till mig istället, därav nytt "begagnat".

Frågan till er luttrade sparävar är vad man behöver förutom badet inkl lock och medföljande kemkit för att få saker att funka så smidigt som möjligt?

Tips och tricks mottages tacksamt!

Jag har surfat runt här en hel del och snappat upp ett och annat men det är säkert massvis med saker som är helt självklart när man varit med spa ett tag som jag inte har en aning om :-)

Mvh, Peder

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan