VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Bsod

Sidor: [1]
1
Köpes / Värmeväxlare
« skrivet: januari 14, 2022, 20:10:06:06  »
Gärna pahlen. Syrafritt rostfritt eller titan. Kom med förslag

2
SpaForum / Hur dog ditt spabad?
« skrivet: april 11, 2021, 20:20:26:26  »
Sitter i tankarna på att köpa spabad, och ser att det finns från 40k till ungefär 200kkr. Storlek, lampor, ljud, och annat bar jag lite känsla för. Men olika sorters akryl eller tjocklek på den säger mig inte så mycket.

Man kan ju ana att det skiljer en del i kvalité, och livslängd. Och det brukar ju finnas en koppling mellan prislapp och kvalité...

Har försökt att läsa "bäst i test" och liknande, men de fokuserar mest på inköpspris och funktioner. Det är ju när spabadet är 5-10 år, som jag anar att skillnader mellan spabaden börjar komma fram.q


Vad fick er att skrota ert spabad, vad hade det för märke? Ålder?

Försöker hitta något spabad som är hyggligt vettigt uppbyggt, där man inte gjort dumsnåla saker för att spara på konstruktionskostnaden.

Personligen brukar jag laga saker när de blir gamla och går sönder, I alla fall ett antal gånger innan de skrotas. Det skiljer ju enormt på t.ex. en miele mot andra fabrikat, när det gäller kvalité men också hur enkla de är att reparera.

Skillnad i isolering är väl kanske nån tusenlapp eller två, per år som skiljer från bästa till sämsta skulle jag gissa. Det är inte avgörande, om inköpspriset är lågt.

Pumpar/styr är det väl bara balboa/gekko som gäller.

Stomme: har sett att en del billiga märken har trä, men även viskan verkar köra med trä. Personligen kan jag ju tycka rostfri stomme eller komposit skulle kännas bättre.


Har ingen direkt klar budget för mitt spaprojekt, pengarna finns, men jag har ingen lust att lägga ut dubbelt så mycket pengar för att få en hårfin skillnad i upplevelse. 

Tar tacksamt emot tankar från  andra.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan