Sveriges starkaste pooltak Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - HellePelle

Sidor: [1]
1
SpaForum / Installera Camarque
« skrivet: januari 23, 2022, 19:21:12:12  »
Så vi tänker köpa ett utespa i vår. Bauhaus Camarque spirituell lutar det åt. Så fort det inte är risk för -10:), måste ju koppla in det fort o litar inte på att elektrikern o leveransen kommer samtidigt. Det går på trefas så det ska vi fixa när en elektriker ska installera/koppla på det. Sen ska man ställa in massa själv för att få igång det. Inte bara ett knapptryck tydligen.
Nu är det så att varuhuset har en tjänst där de installerar o sätter igång det. De fixar ej ut trefas så det får man fixa själv i förväg.
Men denna installationstjänst kostar 6500kr! Låter ju hutlöst? Eller värt? Någon som har ett Camarque spa? Gick det att installera själv (alltså med elektriker o man fyller o startar själv) eller är det värt 6500kr? Obs vi är ohändiga.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd