CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Poolkillen68

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: En samvetsfråga
« skrivet: november 28, 2009, 22:44:26:26  »
Hej! Här kommer lite av våra erfarenheter. Vi är en familj med 3 barn som köpte spa i somras, under juli och augusti badade vi otroligt mycket, på dagarna var barnen och grannarnas barn i, på kvällen hade man vänner över och grillade och badade, sedan kunde det bli ett nattdopp och kolla på stjärnorna framåt natten. Köpte en dränkbar pump för 300:- på biltema så går det snabbt att byta vatten, men duschar alla före och efter doppet så håller kvaliten länge. På sommaren behöver man inte mer än ca 31 grader i spaet annars blir det för varmt. Nu har ju hösten kommit och vi badar kanske 1-2ggr/vecka men det ärr helt suveränt när det är kallt ute och sitta med 38 grader i kristallklart vatten. Egentligen mer sällan än jag skulle vilja men när det regnar så är det inte så kul att sitta i, och jag vill inte ha tak för jag vill kunna titta på himlen så man får tima in de fina helgerna alternativt kvällarna. Vi har spaet ca 3m från altandörren så det är lätt att hoppa i.

2
SpaForum / SV: Grund till SPA
« skrivet: augusti 06, 2009, 00:25:08:08  »
Hej! Tänkte också köra frigolit men fick höra att det det fanns risk att det inte skulle hålla så jag köpte "Styrofoam 250 A-N" 10 cm tjock, dvs extra hård/hållfast. Används visst i husgrunder etc. Verkar funka mycket bra hittills.

3
SpaForum / SV: Undersöker marknaden
« skrivet: augusti 06, 2009, 00:16:39:39  »
Hej, Sundance ser fina ut! Har du även testat Artesian (http://www.spabadspecialisten.se/)?

4
SpaForum / SV: Undersöker marknaden
« skrivet: augusti 05, 2009, 23:46:45:45  »
Hej! Var i samma situation som dig i våras och med samma budget. Åkte runt och kollade leverantörer, läste brochyrer, kollade spa och pratade med försäljare. det som var viktigt för mig var;
1. Kvalitetskänsla
2. Strömförbrukning (dvs vad blir månadskostnaden ungefär)
3. Antal pumpar, munstycken/jets, kapacitet o kvalitet vs priset
4. Seriöst och kunnigt bemötande från försäljarna
5. Möjlighet till fortsatt bra support även efter jag köpt badet, tex om nåt händer om ett år.

Tyckte man fick klart mest för pengarna med ett Artesian från http://www.spabadspecialisten.se/ (Niklas och Johan). Hade först tänkt ta ett med endast sittsäten men då försäljaren Niklas tog sig tid och tog med mig och visade ett spa på plats hos en annan kund slog jag till på ett Pacific Dunes från Platinum-serien. Bemötandet och supporten från Niklas och Johan har varit suveränt hela vägen. Nu är spaet upp and running, funkar perfekt, är snyggt och jag kan bara säga att jag är supernöjd.

5
SpaForum / SV: Markisolering
« skrivet: augusti 05, 2009, 23:28:50:50  »
Hej, ska inte behövas men jag la faktiskt dit "Styrofoam 250 A-N" 10cm tjock, sparar kanske några kronor och jag fick upp spa´t från fuktig mark en aning, men som sagt, kanske lite onödig lyx egentligen, tror ingen mätt strömförsörjning med resp utan.

6
SpaForum / SV: Nytt Spa installerat - underbart!
« skrivet: augusti 05, 2009, 23:24:31:31  »
Hej! Egentligen ska det inte behövas isolering men då mitt spa står där marken är som lägst och samlar vatten på vårvintern så behövde jag ändå få upp det nån dec och då tänkte jag att det kanske kan spara lite värme trots allt. Blev dock lite dyrare än jag tänkt mig då vanlig frigolit inte håller utan jag köpte "Styrofoam 250 A-N" 10cm tjock dvs med större hårdhet och som använts i byggbranchen tex i husgrunder, väderbeständig byggplast runt. Funkar däremot väldigt bra, tyckte poolen var lite varm nu i sommarvärmen så jag sänkte temperaturen men efter 10 timmar med lock på hade inte temperaturen i karet sjunkit ens en halv grad (sjönk däremot när jag tog av locket), vet inte om resultatet varit lika bra utan grundisolering...

7
SpaForum / Nytt Spa installerat - underbart!
« skrivet: augusti 04, 2009, 21:17:54:54  »
Hej! Valt länge mellan vanlig pool och spabad, även testat ovanmarkspool men då vattnet ofta var så kallt att det inte blev mycket badande bestämde jag mig för ett spa, det bör ingen frysa i och vi kan bada året runt. Scannade marknaden noga, kollade både nytt och begagnat. Tyckte man fick klart mest för pengarna med ett Artesian från http://www.spabadspecialisten.se/. Valde ett Pacific Dunes från Platinum-serien. Kostar lite mer än billigare modeller av andra märken men jämför man vad man får så är det ingen tvekan bättre. Dessutom tyckte jag bemötandet och supporten från Niklas och Johan har varit suveränt hela vägen och det bådar gott ifall man behöver support längre fram. Spabadet har precis blivit installerat och är klar succé hos familjen! Ska försöka lägga upp lite bilder på bygget.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag