CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag
 

Författare Ämne: Anlägga en begagnad ovanmarkspool  (läst 2378 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad ovanmarkspool

Anlägga en begagnad ovanmarkspool
« skrivet: juni 07, 2013, 11:35:07:07 »
Hej
Har köpt en begagnad ovanmarkspool. Allting var helt o fint förutom rälsen som sitter under plåten. Någon som vet ett bra alternativ till en ny räls. Sen har jag hört att linern kanske har svårt för att bli bra igen när man ska trä på den igen. Någon som har erfarenhet av detta?
Mvh Fredrik
« Senast ändrad: juni 07, 2013, 14:43:37:37 av ovanmarkspool »

Poolgiganten

Utloggad Erica

SV: Anlägga en begagnad ovanmarkspool
« Svar #1 skrivet: juni 08, 2013, 01:35:42:42 »
Hej och välkommen hit !  Vad det gäller linern så är det ju så att den (som nästan all plast) tappar en del av sin mjukhet med åren. Den blir alltså styvare och det blir svårare att få ut rynkor eller veck t.ex. Men ju varmare det är, desto smidigare blir den ändå så ett tips är att hantera din begagnade liner på lämpligt valda dagar med god skön sommarvärme.

Vad det gäller vad du kallar rälsen så beror det ju på vad du har för sorts pool och typ av profil som håller plåten. Det lär finnas många varianter. Vi hade en gång för många år sedan en ovanmarkspool med plåtsarg, där var det som ett slags plastband som sattes på plåten innan plåten trycktes ned i fästskenan. Vad är det som har hänt ? Rost ? Böjda eller knäckta sektioner ? Bitar som fattas ?

Ovanmarks pool

  • Gäst
Ovanmarks pool
SV: Anlägga en begagnad ovanmarkspool
« Svar #2 skrivet: juli 05, 2013, 00:03:41:41 »
Hej
Fästskenan knäcktes när vi plockade upp sargen från den. Kan man beställa det från några poolleverantörer? Hur viktig är  fästskenan och finns det alternativ på hur man kan göra istället om vi inte får tag på några? Tacksam för hjälp :)

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag