Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag
 

Författare Ämne: Fråga på 3-fas  (läst 706 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad mikeyboy123123

Fråga på 3-fas
« skrivet: oktober 07, 2023, 15:33:20:20 »
Hej,

Jag har fått problem med mitt Caldera spabad. Det värmer inte och endast hälften av massagemunstyckena genererar bubblor. Jag mätte upp spänningen mellan de tre faserna och jag fick endast upp 400V mellan två faser, övriga två mätningar mellan faserna visar endast 200 V. Jag antar att det kan förklara problemet men är det någon som vet vad det kan bero på att endast en av faserna verkar korrekt spänning medan övriga endast halva nivån?

Mvh
Michael

Poolgiganten

Utloggad Erica

SV: Fråga på 3-fas
« Svar #1 skrivet: oktober 07, 2023, 21:46:57:57 »
Har du smältsäkringar ("proppar") eller automatsäkringar / dvärgbrytare ? Är det smältsäkringar är ju det troligtvis en säkring som bränt av.  Det kan ju vara något annat också, t.ex. glappkontakt, fel på arbetsbrytare etc. Lätt att mäta upp för en elektriker, det är bara att gå bakåt från den punkt du mätte på och uppåt i systemet. Det KAN ju också vara så att en fas fattas in till ditt hus, men i så fall borde mer än bara ditt spabad påverkas.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag