CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - MackeWesen

Sidor: 1 ... 3 [4]
31
Markpooler. / SV: Nybliven pool ägare behöver lite expert hjälp?
« skrivet: juni 26, 2017, 13:37:14:14  »
En till fråga från en okunnig: om jag skulle satsa på en helt ny pump, vad rekommendera ni? Jag vet en än om jag har en 1-fas eller 3-fas. På locket står det bara 230/400v ?? 

32
Markpooler. / SV: Nybliven pool ägare behöver lite expert hjälp?
« skrivet: juni 26, 2017, 11:28:12:12  »
Okej men det är konstigt då jag har knappen för el värme på elcentralen av stängd, då jag bara kör med solvärmarna med tanke på kostnaden! Varför slog det då ut allt när jag vred på termostaten? Ska tilläga att jag är extremt dålig på allt vad el heter..

33
Markpooler. / SV: Nybliven pool ägare behöver lite expert hjälp?
« skrivet: juni 26, 2017, 09:43:44:44  »
Kanske ska prova att byta den då, hade en tanke på att byta till en helt nu pump då den ser hur att ha stått där ett tag men värt att prova att bara byta axeltätning först!

Tack för länkarna!  O0

Ja det ska bli intressant och se om nån vet vad den fyller för funktion!

34
Markpooler. / Nybliven pool ägare behöver lite expert hjälp?
« skrivet: juni 26, 2017, 09:16:34:34  »
Har nyligen köpt hus men pool från foolkpool med solfångare från foolkpool och pumpen från Astral, Victoria plus. Har Inga erfarenheter alls av pool tidagre men har satt mig in i grunderna hur det fungerar med tex backspolning osv. Nu till funderingarna, har haft problem med cirkulationen.. mycket bubblor i upploppen och känns som det är dåligt tryck uppe i bredavloppet! Efter att ha rensat filteter korgen så glömde jag öppna ventilen på sugledningen och pumpen gick hela natten innan jag kom på det :-\ efter det känns det som att det kommer ännu mer och större bubblor! Kommer lite vatten nån stans från pumpen.. svårt att uttyda varit ifrån. Och så känns det som det tycker ut luft där pumphus packningen sitter. Tror ni pumpen är helt slut ?

Nästa fråga har en svart cylunder formad "burk" med en liten ratt uppe på med numereing 10, 20, 30, 40 den står nu på 10. Den står nu på 10, nyfiken som är så bred jag på den när pumpen gick och allt stannade! All tre automat säkringarna inne i huset löste ut. Ställde tillbaka den på 10 och dog tillbaka säkringarna och det funka igen så frågan är vad den är till för? Bifogar en bild

35
Teknik / SV: Jag har NÄSTAN fått igång cirkulationen...
« skrivet: juni 21, 2017, 22:14:06:06  »
Lite nyfiken, har du löst problemet? Upplever ett liknande problem/ Marcus

36
Teknik / SV: Dåligt tryck vid filtrering, dock ej cirkulation. Åtgärd?
« skrivet: juni 18, 2017, 00:12:47:47  »
Upplever exakt samma problem som du, har du hittat nån lösning än? funderar på om filter sanden behövs bytas eller ev hela sandfiltret. / Marcus

Sidor: 1 ... 3 [4]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag