CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - jorgenkarls

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Viskan SPA
« skrivet: augusti 27, 2018, 10:45:09:09  »
Vi köpte ett Viskan Saltö hösten 2015. Redan på försommaren 2017 så vart det problem. Hela golvet buktade och gick inte att laga. Fick ett nytt ersättningsbad hösten 2017. Sommaren 2018 så börjar panelen släppa på det nya badet och de menar att det gör det pga värmen som varit i sommar. En tekniker kommer snabbt och fixar det. I mitten på Aug 2018 så märker vi att badet läcker vatten. Så nu går vi och väntar på tekniker som ska laga vårt nya spabad. Så vi är tyvärr inte nöjda med kvalitén på Viskan badet. Vi valde Viskan för att det skulle vara kvalité men tyvärr verkar i alla fall vi haft otur med vårt bad.

2
SpaForum / SV: Någon mer som har problem med servicen från Viskan spa?
« skrivet: augusti 27, 2018, 10:35:44:44  »
Vi köpte ett Viskan Saltö hösten 2015. På försommaren 2017 så upptäcker vi att golvet är "buckligt" och deformerat. Kontaktar Viskan och de ska kolla på det. De frågar om badet fungerar som det ska ända, och ja det gör det men golvet är deformerat och inget kul att upptäcka på ett så pass nytt bad. Det verkar som de tycker att det inte är bråttom då badet ändå fungerar. De kollar badet på försommaren och meddelar att de ska hämta badet och "fixa" det. Tiden går och inget händer, sedan kommer semestern och jag ringer Viskan och klagar och undrar varför det inte händer något. De meddelar då att det är semester och de har ont om folk och kommer ta tag i det efter semestern. Då är vi lagomt nöjda och väntar tålmodigt och ringer dem efter semestern och stöter på att nu vill vi få detta fixat. Sept 2017 så kommer det en lastbil och hämtar hela badet och två veckor senare så levererar de ett helt nytt bad, viket i säg var bra såklart. Men från att vi reklamerade badet tills det var åtgärdat så gick det ca 4 månader och det tycker inte vi var bra service.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag