Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - pooljo

Sidor: 1 [2]
11
Byggtrådar / SV: Äntligen......
« skrivet: april 22, 2009, 22:31:45:45  »
Det ser riktigt bra ut. Jag är grymt impad av priset ni har fått med montering och allt, kan det stämma? Kom själv upp i samma pris men har gort allt själv. Lycka till med bygget av pooldäcket, har själv ett i trä och är jätte nöjd. Okej det var lite drygt att olja nu i veckan ca 230 kvadrat men det var bara att mala på.

12
Markpooler. / SV: När planerar ni er vårtstart?
« skrivet: april 22, 2009, 22:13:40:40  »
Hej alla poolare där ute, byggde poolen sommarn 2008 så detta blir min första våruppstart. VPn är kopplad till systemet och jag väntar bara på att det skall bli lite varmare i vattnet så att man törs stoppa ner armarna och dra pluggarna ur inloppen. Har nog aldrig varit så badsugen som nu.
Lycka till alla ni som skall starta upp nu. Ett stort tack till alla som skriver i detta forum, har haft stor hjälp av er alla under mitt poolbygge.
Jag skall försöka att lägga upp mitt bygge i bilder, då jag själv tyckt att det varit kul att se hur alla fått till det. <sol>

Sidor: 1 [2]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag