CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - swanthe

Sidor: 1 ... 10 [11]
101
Markpooler. / SV: Grundvattnet stiger
« skrivet: februari 07, 2011, 22:50:13:13  »
Det såg bra ut i höstas under byggnationen och började stiga först i mitten av januari i samband med några tödagar, så jag hoppas att det bara är smältvatten.

102
Markpooler. / Grundvattnet stiger
« skrivet: februari 04, 2011, 17:15:59:59  »
Nu när det börjat töa märker jag hur vattnet i marken stiger runt poolen och min dräneringspump orkar inte riktigt med längre. Just nu står vattnet runt poolen ca 10cm över min bottenplatta men när ska man egentligen börja oroa sig? Så länge som vattennivån i poolen fortfarande är högre än nivån på vattnet i marken borde ju grundvattnet enligt Arkimedes princip rimligtvis inte vare sig kunna lyfta linern eller ens knöla till till den. Ännu bättre borde det vara om man dessutom har saltvatten i poolen, som ju har något högre densitet än sötvatten.

Tänker jag fel? Borde jag omedelbart sätta in en större pump med kraftigare slang för att få bort allt vatten?

//Swanthe

103
Vad blev kostnaden för sprängningen?

104
Markpooler. / Vibba runt poolen?
« skrivet: november 06, 2010, 09:56:53:53  »
När vi grävde för poolen blev det väldigt stort frischakt, dvs det blev mycket att återfylla runt poolen. Nu måste jag regla upp för trädäcket eller åtminstone så pass att jag kan montera pooltaket. Men vågar jag vibba runt poolen? Det är en PK 4x8 med plaststomme och vi har återfyllt med natursand.

//Swanthe

Sidor: 1 ... 10 [11]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag